tiistai 23. toukokuuta 2017

Summer list ❣️🌻
Toivotaan, että selviän viimeisestä kokeesta, koska sen jälkeen on enää jäljellä olisi kemian portfolia, jonne pitäis saada koko jakson aikana tehtyjä projekteja (köh, en ole edes aloittanutkaan..)

Mutta aivan kohta on kesäloma ja vapaus ja kaikki kiireet ja koestressit saa häipyä mun elämästä kymmeneksi viikoksi. Tästä taitaakin tulla mun ainoa kokonaan vapaa kesä pitkään aikaan, kun ensi vuonna täytyy lähteä metsästelemään niitä kesätöitä jostain käsiini! Apua.Ja mikä olisikaan parempi tapa suunnitella kesäloman viettoa kuin laatia summer list - kaikista asioista, paikoista, ihmisistä ja kokemuksista, joita tahtoisin saavuttaa:

1. Lukea hyvää kirjaa ulkona ruohikolla maaten, mieluiten minttusuklaata syöden.

2. Nähdä parasta ystävääni - koska hän vihdoin palaa takaisin Suomeen ulkomailla asuttuaan. Tehdä hänen kanssaan kaikkia niitä asioita, joita olemme suunnitelleet, yökyläilyä, jossain somassa kahvilassa syömistä, ulkona metsässä olemista ja luonnosta nauttimista.

3. Kirjoittaa, koska vihdoin löytyisi sitä aikaa ja ainakin toivottavasti inspiraatiota4. Istua mökkilaiturilla, kuunnella lokkeja, järven liplatusta ja herätä ottamaan kauniita kuvia auringonnoususta. Hypätä järveen vaatteet päällä ja pulahtaa uimaan suoraan saunasta, lakata kynsiä portailla istuen ja pyöräillä jonnekin. 
Yksinkertaisesti vain olla onnellinen ja hymyillä.

5. Kuunnella musiikkia, piirtää lyijykynällä kasvoja luonnoslehtiöön, pukeutua kesämekkoihin, meloa mökillä lähisaareen ja vähän pidemmälle, kuvata kukkia ja pilviä - oikeastaan vähät välittää siitä, mitä tapahtuu seuraavana päivänä - taidanpa mä päästä oikein ulkomaillekin heinäkuussa.

6. Juhlia tietenkin synttäreitäni, tehdä kylmää hyvää pirtelöä, näytellä, olla ennakkoluuloton uusia ihmisiä ja ideoita kohtaan. Ja jos saisin itseni käymään ees kerran viikossa lenkillä niin olisin erittäin iloinen.

7. Antaa päivien kulua ja sulkea puhelin ja poistaa instagram ainakin viikoksi. Olla tässä ja nyt, vaikka se saattaakin olla välillä liikaa pyydetty.


6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja ihanan kuuloinen kesälista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ❤❤ Toivon todellakin, että pääsen tuota listaa toteuttamaan :)

   Poista
 2. Tosi kivan oloinen lista! Tuo vika kuva on niin kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oon itekki tosi tyytyväinen tohon ja en malta oottaa, että pääsen sitä toteuttelemaan! :)
   Kiitos ❤

   Poista
 3. Kuulostaa ihanilta ja ennenkaikkea harmonisilta suunnitelmilta. Olisi kyllä ihana pötkähtää nurtsille lukemaan ja syömään jäätelöä :) niin ihanan rentoa!

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä! Oi ei olen kokonaan unohtanut jäätelön tästä listasta, noh - sitä tulee kyllä taatusti syötyä ilman listaakin :D

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.