perjantai 5. toukokuuta 2017

Be creative, be you


Viime päivinä on ollut hirveä taidebuumi päällä - maanantaina oltiin naapureilla ja ihastuin uudestaan mustepiirtämiseen hiusterällä. Siis aivan ihanaa, koukuttavaa ja niin vanhanaikaista.Samoin siinä sivussa, kun katselin, niin sain kauheasti inspiraatiota pinterestin kuvista - eksyin niin bullet journaleiden pariin kuin katselemaan kuvia minimalist tyyppisistä tatuoinneista.
Että nyt on tullut niitä kuvia katseltua eilisen kaikki välitunnit, varsinkin lentävien lintujen siluetit, värilliset pienet kukat ja erilaiset galaksi/planeetta/tähti-teemaiset jotenkin veivät sydämeni.

Ehkä vuoden verran on pyörinyt ajatus, että jos ikinä ottaisin tatuoinnin niin ottaisin sellaisen joko ranteeseen, nilkkaan, solisluun alle tai korvan taakse. Sellaisen jonkun siron ja pienen, jolla olisi kaunis symboolinen merkitys.

Tästä seurauksena taisin taas parilla äidinkielen tunnilla piirrellä käteeni, mutta hyss hyss - sovitaan etten tullut siitä maininneeksi juuri äsken.Ja kaiken kukkuraksi, kun kuviskoulu jakoi 10 ja 15 vuotta harrastaneille pikkuiset kiitospalkinnot kevätnäyttelyn avajaisissa niin sain sellaset aivan ihanat uudet  Copic ciao-tussit, joita tietysti en malttanut olla kokeilematta heti alkuun. En ikinä ole vastaavilla oikein piirtänyt, joten siihen nähdän tästä piirroksesta tuli oikeastaan tosi nätti ❤
Mutta niin, mulla on ollut tosi ihanan luova viikko takana, seuraavaks kutsuu konfirmaatio ja koulutehtävät.
Mikä on ollut ihaninta tänään? :) Minulla ehdottomasti, kun kuvailin auringossa kaikkea kaunista ja tietenkin kuvailin ystävää, kun hän ottaa niitä kuvia. Omistaisipa sitä järjestelmäkameran.
"Sinikelloja", hän sanoi vahingossa. "Orvokkeja", minä väitin, vaikka molemmit taidettiin tarkoittaa sinivuokkoja. Ja tulihan niitä sinililjojakin kuvailtua ihan puutarhatonttujen kera.

2 kommenttia:

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.