tiistai 11. huhtikuuta 2017

Happy birthday my blog đź’•

*leikkaa minttusuklaakuorrutetusta synttärikakusta palan sinulle, joka juuri avasit tämän*


Postauksen kuvia tältä vuodelta, joita en syystä tai toisesta muistaakseni tänne ole julkaissut


Kaksi vuotta sitten aloitin tämän blogin kirjoittamisen hyvin suurella motivaatiolla ja pienellä taidolla, kun ikääkin oli vasta 12-vuotta. Ensimmäinen idea oli tehdä tästä kirjablogi, mutta jotenkin painopiste siirtyi omaan elämääni ja tästä blogipahasesta on tullut "jotain luovaa ja välillä onnellista." Ei ihan lifestyleblogi, koska lifestyliksi ei voida kutsua meikkaamatonta urheilua inhoavaa vaatteista ei juurikaan kiinnostunutta luovaa lukutuokkaa kuten minua.

Joten täällä sitä yhä ollaan kuitenkin kaksi vuotta vanhempana ja kehittyneempänä. En ole avannut koko ajalta lähes yhtäkään vanhaa postausta. (ja täytyy myöntää, että en kyllä oikein tahdokkaan)
Nyt suunnitelmissa olisi tehdä joku ihana uusi ulkoasu blogille, panostaa kirjoittamiseen ja postausten laatuun hitusen enemmän kuin alussa - 20 postausta kuussa, apua, miten olen ikinä kerinnyt tehdä niin paljon!
Nyt postaustahti on rauhoittunut ja vakiintunut aika lailla muutama postaus viikossa tahdiksi. Välillä enemmän, välillä vähemmän, mutta kuvat onneksi sain tänä vuonna uuden kännykän ja lataustavan avulla laadukkaimmiksi ja suurimmiksi. Ja kirjoitustapa on kehittynyt omasta mielestäni, joskin käytän edelleen sanaa ihana ihan liikaa :D

Olen saanut yli 50,000 sivunlatauskertaa, 20 lukijaa (kääk, missä vaiheessa teitä ilmestyi sinne?) ja osassa postauksissa Blogger väittää olleen yli 500 lukukertaa.. Fiilistelin ihan kunnolla vielä viime vuonna, kun luku taisi olla 80.Kiitos tästä❤ Olen aina halunnut tehdä sellaisen stereotypisen aloituspostauksen, kuten 25 asiaa minusta, joten tässä on 10 asiaa teille, jotka, olette uusia täällä ja teille, jotka ette tunne minua niin hyvin, vaikka olette olleet matkalla mukana jo pitkään.

1. Suurin unelma on julkaista kirja, jonka olen itse kuvittanut.
Se olisi täydellisyyksien huipentuma, mutta vaikka olen kirjoittanut varmaan kolmea eri romaanin tynkää - en ikinä ole päässyt 20 sivua pidemmälle, vaikka juoni olisi suunniteltuna ja hahmot valmiina. Joko loppuu aika ja tarina jää tauolle, tai saan uuden ajatuksen, jota ryhdyn työstämään.
Tällä hetkellä teen kirjoitussarjaa nimeltä Musteorvokkeja, sen lukuja on julkaistu tässä kevään mittaan muutamia tänne blogiinkin :)

2. Olen tyttö, joka ei osaa syödä tortillojaan siististi.
Ei, aina sieltä kaikki pursuaa ulos. Ja tätä voisi käyttää kauniina vertauskuvana elämääni, se ei aina pysy ihan kasassa siististi, kuten tahtoisin.

3. Tekstiä syntyy on kirjoittamalla liikaa, kun minä pääsen näppäimistön ääreen tai saan kynän käteen.
"Opettaja - tota, saisinko toisen lisäpaperin tätä esseetä varten", on varmaan tutuin lause mun suusta historian kokeiden aikana. En vain osaa tiivistää mitään ja kaikki tiedot vuotaa ulos päästä vaan paperille hirmuvauhtia.

4. Rakastan lyijykynäpiirroksia.
Kuvataide ja piirtäminen ylipäätään on tosi lähellä mun sydäntä, kun niiden kanssa olen ollut tekemisissä yli 10 vuotta, mutta lyijykynän mustentamia kämmenselkiä ja sormenpäitä, muutaman tunnin uurastusta ja sitä tunnetta, kun otan onnistuneesta työstä kuvan ei kyllä voita mikään.

5. Haloo Helsinki, Ed Sheeran ja Zolita ovat rakkautta <3
Olen tänä vuonna alkanut kävelemään kouluun kuunnellen musiikkia, teen sitä myös, kun kirjoitan - nämä artistit ovat jo muutaman vuoden suosikkeja ja aivan huippuja.

6. Pelkään eniten läheiseni kuolemia.
Ehkä eniten sitä, miten tietoon reagoisin.

7. Luulin olevani todella sosiaalinen ja puhelias.
Mutta nykyään taidan enemmänkin kaivata mökille salmiakkipussin ääreen lukemaan hyvää kirjaa lokkien kirkuessa jossain järven yläpuolella. Osaan kuunnella, mutten vastata oikeita sanoja. Enkä ole kovin hyvä solmimaan pitäviä ja lujija ystävyyssuhteita, uusien ihmisten kanssa ne tahtovat jäädä aina hyvin pinnallisiksi.

8. Rakastan mekkoja ja hameita.
Vaatteista ja muodista en tiedä tuon taivaallistakaan, mutta mekkoihin olen ihastunut syvästi viimeisen vuoden aikana. Että sen verran voin sanoa "vaatetyylistäni', huulipuna ja valkoiset paidat ovat ihania.

9. En osaa valvoa myöhään.
Kymmenen jälkeen nukkumaan ja piste, mua ei saa valvomaan mihinkään aamukolmeen asti yöllä tai nukahdan kesken puhumisen seuraavanan aamuna.

10. Rakastan kirjoittamista, luonnonvaloa, taidetta, kukkia, pieniä kahviloita ja lautaseiniä.
Olen hyvin keskeneräinen, mutta minulle riittää se, että saan edes yhden vastaantulijan päivässä hymyilemään minulle takaisin. Eikä minulla oikeastaan ole vielä tietoa, millaiseksi tahtoisin aikuisena. Kuvisopettajana olisi ihanaa.


4 kommenttia:

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.