sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Beauty and the Beast đź’›

Lauantaina istuin elokuvateatterissa katsomassa uusinta Beauty and the Beast - Kaunotar ja hirviö-elokuvaa. Lumouduin täysin. Mukaansa tempaava, kaunis kokonaisuus ja ne puhuvat tavarat olivat niin huvittavia ranskalaisina korostuksineen ja rakkaustarinoineen.
Elokuvat eivät yleensä saa minua itkemään ja vaikka klassikkosatuun pohjautuvana tämän tiesin onnellisesti loppuvan, niin silti nousi kyyneleet silmäkulmiin tätä katsoessa.
Kaikki ne maisemat, laulut, tanssiaismekot & erityisesti Emma Watson <3 Ei jestas, oli kyllä näkemisen arvoinen. Ei tarvinnut kuin kerran alussa muistuttaa itseäni, että ehei, kuules nyt, et edelleenkään ole katsomassa Hermionea.


Se elokuva sai niin nauramaan kuin oikeasti säikkymää susikohtauksillaan. 3D-efektien takia olin välillä kiljaista, kun jokin ilmestyi metelillä odottamatta kohtaukseen!

Elokuvan linnan suuri kirjastohuone oli aivan ihana, pystyin hyvin samaistumaan siihen Bellen iloon, kun kirjoja oli katosta lattiaan asti kaikki seinät täynnä. Ja muutenkin - rakkaustarina tytön ja hirviön välillä oli kuvattu kauniiksi. Kaikki ne kävelyt talvisessa puutarhassa, kirjojen lukeminen yhdessä, kiistelyt, kun kaksi voimakastunteista alkavat riidellä- täydellistä.

Ainut, mikä hiukan jäi harmittamaan oli se, kun silmiini oli osunut, että tässä elokuvassa nähdään homohahmo. Joo, kyllähän henkilön heti tunnisti, mutta hei - olisiko sitä nyt voinut edes vähän isommin tuoda esiin? Ihan vähän vain, olisitte laittaneet siihen yhden kunnolla vihjaavan repliikin.

Mutta, jos mietitte, että kannattaako mennä katsomaan niin kehotan menemään! Itse rakastuin valtavasti.

2 kommenttia:

  1. Hyvin kirjoitettu tästä leffasta! Tää on kyllä pakko nähdä, kuulostaa niin hyvältä.

    VastaaPoista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.