tiistai 21. helmikuuta 2017

Shoppings from Tallinn

Tallinna katosi harmaaseen taivaanrantaan vesipisaroiden ja räntäsateessa saattelemana, hei hei, nähdään ehkä joskus tulevaisuudessa. Laivasta löysin kaksoisolennon historian opettajalleni, ymmärsin paremmin englannin kieliset kyltit viron, menin ja törsäsin itselleni yhden huulipunan ja vähän herkkuja. (puolirasiaa hävisi jo, kun luin muutaman sivun kirjaa ja kirjoitin, hups) No onneksi sain ostettua Tallinnasta itselleni aivan älyttömän nätin vihon ja uuden luonnosvihon. Halleluja, täältä tullaan A3 kokoiset piirrokset! Alkoikin se pienempi koko luokka kyllästyttää, vaikka sillekin on hyvä piirtää. Tuolle viholle ei vielä käyttötarkoitusta ole keksitty, muuten ottaisin kouluun mukaan piirtelyyn, mutta kun ruudut sivut niin se jääköön odottelemaan kohtaloon. Sinne jotain joskus myöhemmin ilmestyy ihan taatusti.

Hotelliaamiaiset on kyllä parhaita, niitä olisin voinut syödä vähän useamminkin. Tämä reissu oli ihana hiihtoloma piristys, pääsi vähän tuulettumaan pois kotoa ja heti näki kotiakin vähän uusin silmin, kun oli pari yötä poissa. (Mun pitää ihan oikeesti siivota tällä viikolla)
Tänään nukuin niin pitkään kuin sallittiin, kirjoitin romaanin tekelettäni eteenpäin pari sivua, keksin ehkä maailman parhaimman juonikuvion ja sen jälkeen tajusin lukeneeni sen joskus tumblrista elokuvan juoni-ideana, mutta eipä tuo haittaa. Rakkauskuviot ovat aina parhaita <3 Varsinkin omien hahmojeni parituksella.
Olen syvästi rakastunut päähenkilöihini ja musiikin kuunteluun tietokoneella kirjoittaessa :)

6 kommenttia:

 1. Punainen huulipuna on oma suosikkini, klassisen kaunis aina. Paitsi sitten kun se levähtää ympäri naaman :D

  Hei, hiihtolomaluettavaa: Puolikas taivasta. Varoitan, ei todellakaan mitään kevyttä hömppäromantiikkaa, mutta mielenkiintoisesti kirjoitettu. Käsittelee todella rankkoja aiheita, mutta jos sen kestää, suosittelen lukemaan.

  Meillä hiihtolomaan on vielä kaksi viikkoa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, punaiset on parhaita, mut tykästyin ihan hirmuisesti tähän uusinpaanikin :3

   Kiitos vinkistä, täytyy tuota kirjaa tutkia, jos vain saan sen jostain käsiini! :)

   :( Voih, no kyllä se sieltä pian tulee <3

   Poista
 2. Lix, Annika täällä!!!
  Luin pitkästä aikaa sun blogiasi ku näin sun kuvan instassa. Onko sulla nykyään facebookia tai voidaanko jatkaa meidän viestittelyä taas sähköpostissa? Olis ihanaa jatkaa taas aktiivista juttelua, ihana ystävä kun olet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii!
   Itseasiassa loin tässä vast ikää Facebookin tälle blogille, joten kokeilleppa hakee tän blogin nimellä niin pitäis löytyy :))

   Poista
 3. punasia huulipunia ei mun mielestäni koskaan voi olla liikaa :D ton luonnosvihon kansi on tosi kaunis ;_;

  tytonhupakko.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ikinä, sama pätee hyviin kirjoihin ja kauniisiin kuviin :D
   Jep, se on kyllä ihana!

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.