sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Tämä viikko oli ihan ok

Perjantai alkoi hyvin. Sain saksan kokeen takaisin ja tulin niin onnelliseksi, kun näin numeron. 10+! Ja koko kokeessa vain 4 kirjoitusvirhettä, joista yksi ihan pelkkä huolimattomuuttani. Siis ihan oikeasti, olen niin tyytyväinen!  En ole tainnut kolmosen jälkeen saanut saksan isostakokeesta 10+, en varmaan silloinkaan. Saksan opettaja kehui itsearvioinnissani minua kypsäksi ja vastuuntuntoiseksi. Välillä tuntuu, että olen ainut ihminen jolle merkitsevät aivan hirveästi opettajien palautteet ja kehut.
Kemian koekin tuntui menneen hyvin ja ehdin jopa piirtää opettajani koepaperiin, pieni lyijykynäpiirros vain, kun aikaa jäi.

Ja sitten alkoi se pieni alamäki.. Terveystiedon tunti, joka nyt muutenkin oli erittäin epämiellyttävä päättyi kokeiden takaisin palautukseen. Arvatkaas kolme kertaa harmittiko, kun sain 9+ opettajan epäselvien kysymyksien takia. Enkä ollut edes ainoa, jolle niin oli käynyt.
Se siitä kympistä sitten päättötodistukseen, hei hei.. Jos kokeessa pyydetään ottamaan kantaa tiettyyn väitteeseen ja perustelemaan oma kanta, niin kertokaahan missä vaiheessa tehtävänantoa on käsketty kirjoittamaan mahdollisimman subjektiiviisesti väitteestä. Koska opettajahan ei missään vaiheessa kenenkään mielipidettä kysynyt omasta mielestään, vaikka tehtävänanto sellaiseen suoraan viittaa...

Perjantai-ilta meni bilsan tutkielmaa väsätessä, en ole yhtään tyytyväinen siihen mitä sain aikaan, mutta menköön. Kai se nyt ihan hyväksi kelpuutetaan, kun tietoa ei oikein korpisoista lyhyellä ajalla tahtonut löytää.

Että se siitä rentouttavasti ja mukavasti viikonlopun alusta. Jotenkin jäi vähän karvasmaku suuhun, kun vasta seitsemän jälkeen oikeasti pystyin jollain tasolla koulutehtävät unohtamaan. Eilen yölläkin näin ihan hirvittävää painajaista ja koko eilisen taisin suurinpiirtein olla kännykällä tai nenä kiinni kirjassa.

Motivaatio tuntuu muutenkin olevan tällä hetkellä vähän karkuteillä, kyllä minä niihin kokeisiin luin ja yritin panostaa - siltikin harmitti, kun sain vain 9 puokit äikästä ja bilsasta.
Onneksi nyt vaihtuu jakso, ensi viikolla alkaa historia <3 Ja kuviksen valinnainen <3

En vain jaksaisi joka aamu raahautua kouluun ja sieltä väsyneenä läksyjä tekemään. Ja jossain välissä pitäisi ehtiä tehdä jotain mukavaakin. En saa laskettua alas kympin odotuksia, en saa päätäni tyhjäksi kaikista pikkupettymyksistä ja koko perjantai-illan oli jotenkin niin hirveä olo, kun en tiedä, että miten kemian kokeeni meni (haluan vain tietää vastaako opettaja mitään piirroksen sivussa olleeseen lauseeneeni)... En vaan jaksa. Kaikki aika menee kouluun.

Muuten tämä viikko on ollut ihan ok. Kaverit kehuivat kauniiksi koulussa, se kohotti mieltä ihanasti.
Maanantaina oli kyllä kuvataidekoulussakin sellainen olo, että en osaa mitään ja sama jatkui hiukan tiistainakin.. ehkä ensi viikko on parempi. Ehkä minä saan lokakuusta sellaisen, josta jää käteen jotain. Kun on se syyslomakin.

4 kommenttia:

 1. Onnea, saksan koe meni tosi hienosti! 9+ on myös oikeasti hyvä (okei riippuu saajasta), varsinkin jos numero olisi ollut parempi jos ope olisi vähän selkeämpiä kysymyksiä tehnyt :D Tunnen itseni kovin tekopyhäksi sanoessani noin...
  Opettajien palaute merkitsee paljon, mitäpä sitä sanomaan muille kuin IRL- kavereille ettei merkitse. Se on sitä lohdutusta ":)"
  Koulu ahmaisee ison osan ajasta, mutta olen saanut irrotettua pienen siivun kirjoillekin. Ei siitä sitten enempää, lupasin etten valita. matikasta tuli 10+ ♡. vähän huolettaa ne muut kokeet joita on pian tulossa...
  Ehkä lokakuu on parempi.
  ♡: Tuuliviiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä itseäsi tekopyhäksi tunne, ihanaa että joku ymmärtää mun hikkeyttäni :D
   Oi loistavaa! Toivotaan niin.

   Poista
 2. Niin kaverien kuin opettajien ajatukset ja kehut ovat ihania... varsinkin niiden tärkeimpien. :3 Toivottavasti lokakuu menisi meillä molemmilla paremmin!

  VastaaPoista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.