keskiviikko 31. elokuuta 2016

Motivaatiota etsimässä kirjojen seasta

Inhottaa. Aivan sama mitä teenkin tuntuu, että teen sen koulua varten. Aikaisin aamulla ylös nouseminen, kirjastosta kirjojen varaaminen, musiikin kuuntelu. Aika ei tunnu riittävän oikein mihinkään järkevään.

Viime viikolla oli saksan sanakoe, matikan testi - sain kympin siitä matikasta ja saksan saniksesta 10+ *pieni tyytyväinen hymähdys hikkeilyn johdosta* Kerrankin tuntui ennen koetta, että hei mähän osaan nää prosenttilaskut.
Mutta tällä viikolla onkin sitten bilsan lajintuntemuskoe, bilsan koe ja saksan koe ja suullinen sanakoe. Koko ajan pitää lukea johonkin kokeeseen. Biologian koe keskiviikkona, nyt pitäisi keskittyä saksaan.

Toisaalta pääsin kyllä koulun lehteen! Se vaikuttaa kivalta, kuvittajaksi ja toimittajaksi. Pitäisi tässä rustata kasaan lyhyt novelli aiheesta unet/mytologia. Mitään ideoita? Kerrankin mun inspiraatiovarasta näyttää hiukan pölyn kerroksen saaneelta. Ja runoja, pääsen kirjoittamaan runoja :3 Ihanaa ♡

Motivaationi tuntuu olevan vähän eksyksissä, illalla ei yhtään huvittaisi lukea kokeeseen, romaani tai puhelin tuntuvat paljon mukavimmilta ratkaisuilta.

Tuossa eilen iltana sain päätökseen äidin kirjastopinosta käsiin nappaamani hömppäromaanin Anthony Capellan Napolilainen naimakauppa, joka vaikutti takakannen perusteella luettavalta. Ainakin se oli mielenkiintoisempaa kuin peto-saalisuhteet ja Suomen yleisimpien metsätyyppien maalajit :D Anteeksi opettaja.
Italiainen ruoka kuulostaa erittäin hyvältä, jos tämän kirjan herkullisiin kuvauksiin on uskomista (mozzarella♡) ja miksi ylipäätään tartuin kirjaan oli kirjan historiallinen ajankohta - Vesiviuksen purkautuminen toisen maailmansodan aikaan.
Itse juoneltaan - no jaa, rakkauskirja, mikä rakkauskirja. Itseasiassa pidin kyllä paljon kirjan naispäähenkilöstä :) Ei mikään erikoisen hyvä tai sykähdyttävä, mutta en minä tätä kyllä täysin pystyyn voi haukkua.

Muuten tämä viikko alkoi varsin hyvin (huomatkaa pieni sarkasmi), vettä sataa, sain polkupyörän takakumin puhki, kemian opettaja ilmoitti, että ensi viikon maanantaina on kemian koe.. Apua. Kaikki aikaa tuntuu valuvan vain koulun käyntiin.


4 kommenttia:

 1. En edes jaksa valittaa omaa osuuttani koulusta :D Koulua vaan pitäisi olla vähemmän. Vaikka toisaalta, voisihan siihen aina itsekin vaikuttaa tyytymällä huonompiin numeroihin... *muistuttaa tästä sekä ystäväänsä että itseäänkin*
  Jospa se novellin juoni putoaisi päähäsi sateen mukana... Mozzarella ja runosi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä saattaisi mennä tovi :D

   Shh.. mut kun kymppi on kivan pyöreä luku ja se tarkoittaa, että olen tajunnut opettavan asian ja osannut soveltaa sitä oikein.
   Ei ole näkynyt putoilen ja nyt kyllä paistaa aurinko :D Tuota yhdistelmää en olekkaan vielä kokeillut <3

   Poista
 2. Koulu painaa päälle täälläkin, ja kaikki tuntuu kasaantuvan päälle isoiksi, painaviksi kerroksiksi. Elän koulua varten. Kaikki ajatukset pyörivät sen ympärillä. Olen pitkään lukenut vain klassikoita, joita Luojan kiitos rakastan (Dickens ♡♡) ja äikän open suosittelemia kirjoja ("Minä olen Malala" laajentaa kuulemma maailmankatsomusta. Se tosiaan on pysäyttävä.) Tuntuu pahalta, kun en tunnu olevan yhtä "täydellinen" kuin olen tottunut. Minulle ei riitä pelkkä plussa hienosta kirjoituksesta, jos minulle sanotaan että en tiivistänyt tarpeeksi. Perfektionistillä on vaikea elämä. Motivaatio silti yhä huipussaan, vaikkei sitä ole helppo pitää yllä :D

  Onnea koulunlehteen pääsystä! Ehkä se novellin idea jostain pulpahtaisi.

  Kaipaan hömppäromaaneja. (Hömppää tosin ehkä tulee jo päivittäisestä tunnin rentoutumisesta - Huippumalli haussa)

  Rakastan sadetta,
  Tuuliviiri

  Joo, piti saada avautua kun ketään ei kumminkaan kiinnosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lueskelen oikein mielelläni näitä avautumisia :D
   Itse en vain osaa tiivistää, siinä asiassa olen aika pitkälti luovuttanut. Jos tekstin pituudesta ei tule miinusta niin minähän kirjoitan.
   Klassikoita pitäisi kyllä minunkin lukea enemmän :)

   Kunhan et vedä itseäsi ihan henkihieväriin pilkkua viilatessa!
   Huippumalli haussa on hyvä, katsoin joskus muutama vuosi sitten sitä oikein paljonkin :33

   Sateenropina on ihanaa ♡

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.