tiistai 21. kesäkuuta 2016

Ja se tuntuu oikealta

Saattaa kulua viikko
tai ikuisuudelta se tuntuu
Saatan luulla pinkkien ajatusten kadonneen ilmaan. Ja sitten vietän päivän vain jutellen sinun kanssasi. Katson kuvaasi ja lämmin tuttu tunne leviää sisälläni. Kirjoittaessani viestiä Night my little fairy tekee minun mieli vain itkeä. Koska pian se on taas totta. Pian mi näen parhaan ystäväni miltein vuoden tauon jälkeen. Ja se tuntuu oikealta.

Saattaa kulua puolivuotta
mikä tuntuu hetkeltä
Saatan luulla, että ystävyyssuhteeni ovat haihtumassa savuna ilmaan. Koska olen niin laiska pitämään niistä kiinni, annan hiekan vain valua tiimalasissa. Ja sitten vietän iltapäivän ystävieni kanssa, välillä ihan hiljaa ystävän koira vieressäni, välillä pulisten lyijykynä tahrat sormissani. Ja se tuntuu oikealta.

Saattaa kulua aikaa
maailman historiassa vain silmänräpäys, pieni nanosekunti
Saatan tuntea itseni paljaaksi, ikään kuin kuoreni olisi riisuttu alas. Koska välillä kaikki tuntuu uudelta. Ei jäljellä mitään, minkä taakse piiloutua, vain valkoista ja tyhjää. Ja se sattuu. Ja se tuntuu oikealta. Uuden kirjan alulta.

Koska jos te sanotte kääntävänne uuden sivun elämässänne, minä aloitan koko kirjan kirjoittamisen. Ja se tuntuu oikealta.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että pääset näkemään ystäväsi kohta taas! :))

    ♡: Tuuliviirii

    VastaaPoista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.