lauantai 7. toukokuuta 2016

Pikkupäivitys näiltä päiviltäHeipä hei ihmiset (:
Nyt on vasta toukokuu ja tuntuu, että kesä olisi alkanut jo nyt! Koska sain ensinnäkin olkihatun vihdoinkin (olen sellaista itselleni yrittänyt jo yli vuoden etsiä), yhden kivan sinikukkamekon ja mikä parasta helatorstai tarjosi koulusta pienen loman. Se kyllä meni aikas pitkälti kavereiden kanssa olemisessa ja mummilassa. Kyllä minä ehdin toisaalta myös piirtää ja löysin kirjoituspöytäni paperikasojen alta värityskirjani ♡ Jota innoistuin taas tekemään!

Piirtelin naapureitteni kanssa :3
Yhden kirjan sain ennen tätä viikonloppua vihdoin loppuun luettua, nimittäin Jane Austenin Ylpeys ja Ennakkoluulon :)
En tajua, miksi olen aina vältellyt mitään klassikkokirjoja - tämähän oli aivan ihana! Juuri tarpeeksi romanttinen minun makuuni ja vaikka tiesinkin juonen entuudestaan tätä jaksoi siltikin lukea, koska kirjan hahmot naurattivat ja muutenkin 1700-luvun lopun kuvausta kaikkine kutsuineen ja kohteliaisuuksineen oli mielenkiintoista lukea :) Ja nämä kirjeet <3 Rakastuin kyllä ehdottomasti tämän kirjan henkilöihin ja iski kauhea hinku nähdä tästä tehty leffa uudelleen.
Olisin vain enemmän kaivannut kuvailua naisten vaatteista!

Tänään olin yhden ystäväni syntymäpäivillä ja voi, se suloinen kissa, joka heillä on :3 Olisin voinut silittää sitä koko illan! Tahtoisin itsekkin oman kissan. Ainut asia, mikä jäi tästä päivästä harmittamaan oli se, että kun puheena olivat "Kuka shippaa ketäkin ja kenen pojan kanssa.." Ja kun en edes puoliakaan näistä pojista tiennyt, niin tuntui hiukan yksinäiseltä välillä. Mutta sainpahan inspiraatiota tarinan yksityiskohtiin niistä keskusteluista! (Kunnon kirjailija hyödynnän kaiken jonka kuulen :D)

4 kommenttia:

 1. Älä ikinä jätä klassikoita väliin, varsinkaan Austenia! Viisasteleva sydän on ehkä paras teos Austenilta, ehdottomasti kannattaa lukea!

  Ihanan kesäisiä kelejä, koulua olisi kuitenkin vielä muutama viikko... joka tapauksessa kivaa kesän odottelua! :))

  ♡ : Tuuliviirii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisasteleva sydän on ihana kirja! <3 Luin sen aika vuoden alussa :3
   Jep.. kokeet odottavat, jee. Kiitos samoin! :)♡

   Poista
  2. Oi, olkihattu olisi ihana! Ihailen sitä sitten ylläsi :D

   Joo, voin uskoa että oli vähän tylsää kuunnella niitä keskusteluita...

   Poista
  3. *pyörähtelee hattu päässään ja niiaa* Suvaitsen ottaa ihailunne vastaan :D

   Se olikin..

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.