torstai 31. maaliskuuta 2016

Parempi myöhään kuin milloinkaan - pääsiäisestä siis

Postaus hiitusen myöhässä... älkää antako sen häiritä...

Minun pääsiäislomani kului ahkeraan maantiedon ja saksan kokeisiin lukemiseen ja tietysti siis tein huolella muutkin läksyni.

Okei. Noin sen olisi pitänyt mennä, mutta perjantaina käteeni eksyi kirja... ja olin ulkona naapureitteni kanssa ja elokuvissa pikkusisarusteni mukana :D
Mutta kyllä minä tein koulujuttujakin! *vilkaisee nurkassa lojuvia saksan kielioppeja* Vähän...

Pääsiäiseni muuten kului hyvin, söin pääsiäismunia <3, itsetehtyä pashaa ja muuta hyvää :)
Mitä pääsiäisperinteitä teillä on? Kun meillä on tapana, että "pääsiäispupu" tuo tyynyn alle suklaamunia, jotka saa sitten syödä sunnuntaiaamuna :D Tarkoituksena kai olisi ehkä säästää niistä edes yksi, no jaa. On niin kiva syödä jotain lukiessa!
Eilen kävelin metsässä ja löysin muutaman kevätpuron, ensimmäiset lumikellot ja yritin tunnistaa lintuja :3 Kevät alkaa pikkuhiljaa pilkistellä nurkan takaa. Aloitin jopa pöyräilyn kouluun taas :)Huoh. Selvisin hengissä tämän viikon kokeista (Jes!) Ensi viikolla olisi neljä musiikki, historia, englanti ja englannin sanakoe... byää. Onneksi tämän päivän piristys oli englannin tunti, opettajan mielestähän sen täytyisi olla erittäin tylsä ja vakava oppitunti - todellisuus, kikatan miltein koko ajan :D Kiitos omalaatuisen opettajan ja punaisen kynän... Se punaisimmasta punaisin ja vaarallisin.

Ja kuulisittepa ne opettajan tyytyväiset hykertelyt ja kikatukset, kun hän korjaa poikien virheitä! Tahdon opettajaksi, eipä ainakaan tulisi yhtäkään samanlaista työpäivää.

4 kommenttia:

 1. Eihän tämä ole yhtään myöhässä. Kiva että oli kiva loma! Meille tulee pääsiäiskukko :D

  Kevätpuroja on ikävä <3

  VastaaPoista
 2. Hei taas! Meillä kävi pääsiäiseläin siskolle munimassa, äiti tökkäsi minulle suoraan kouraan, kun erikseen kerroin etten halua niitä etsiä.
  Pääsiäisloma meni lueskellessa ja kirjoittaessa, käytiin mummolassa ja jonkun iskän kaverin luona. Söin niin paljon suklaata, että toiseen pääsiäispäivään mennessä ei tehnyt enää mieli ja annoin mummolta saamani pari suklaamunaa ja karkkipussin siskolleni, joka sitten veti ne naamaansa hyvillä mielin :D
  En kadu. Tänään tehdään vihersmoothieta, se kyllä korvaa sen (jos onnistuu). Okei no ehkä se suklaa korvaa sen, jonka äiti toi tänään. Kahvia ja minttua yhdistettynä suklaaseen. Nam! <3

  PS: Varmaan huomasitkin, että Murdochin murhamysteerit jatkuu taas! Se muuten alkaa kohta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Oih, olisipa minullakin liikaa suklaata...

   Niin jatkuu!! <3

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.