sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Kävin Tallinnassa :3

Niin, että mitäs sitten lopulta ehdinkään tehdä tällä viikolla? Mm.. *vilkaisee kirjakasaansa ja lattialla lojuvia suklaakonvehtipapereita* Jops. Ainakin luin :D
Viikon tärkein tapahtuma taisi olla se, että pääsin Tallinnaan! Mukavaahan se on välillä päästä "ulkomaille". Ei se siltä paljoa siltikään tuntunut, koska Suomessa on lunta ja loskaa, astuin ulos Tallinnassa suoraan loskalätäkköön. Virkistävää vaihtelua, todella.

Listaan tähän perään heti matkan huonot puolet, jonka jälkeen alan hehkuttamaan muuta...
• hotelli oli pettymys, siitä jäi vähän karvas maku suuhun (varsinkin aamiaisesta, koska se ei täyttänyt toiveita)
• Palaamatkalla merellä oli turhankin paljon merenkäyntiä...Mutta se Tallinnan vanhakaupunki <3 Oh, ne kaikki rakennukset olivat ihania, kaikki pikkukujat ja varsinkin tuuliviirit! Rakastuin siihen, että ne tiet mutkittelivat ja kaikki talot näyttivät erilaisilta :)
Taisinpa minä jopa löytää yhden Viistokujan ♡ (tai ainakin jos Potterit olisivat realistisesta maailmasta niin sitten...) Ja yhden kahvilan kyltti näytti ihan Vuotavalta noidan kattilalta :OLöysinpähän reissulla ainakin muutaman suloisen kahvilan, räpsin kasan kuvia ja sain kahdet kivat korvikset! Ja olin hetken ajan lomasta muuallakin kuin kotona sängyn pohjalla kirjaa tai puhelinta lukien. (oli minulla kyllä romaanikin mukana)
Että kivaa oli loppujen lopuksi! Lomasta jäi ihan virkistävä olo :3
Maanantaina minä kävinkin kirjastossa, ti-ke Tallinnassa, torstaina ja perjantai kului nukkuessa ja lukiessa, lauantaina sain raahattua itseni ulos ja sunnuntai nyt kuluu tässä paraikaa :DOstelin :3


Kirjoista ehdin kokonaan lukea Tiina Lehtinevan Piparminttupojan ja Elena Madyn Vaihdokkaan. Molemmat niin hyviä kuin myös osaltaan välillä turhan epäuskottavia. (Jälkimmäisestä tulossa kirjapostauksen tapainen)
Ja tästä pikku välikirjasta höpisen hitusen tähän postauksen loppuun:)

Sivuja 162
Kustantaja: Aikamedia

Piparminttupoika kertoo 19-vuotiaasta Lotasta, joka sairastaa syöpää. Tärkeän leikkauksen jälkeen Lotta saa sairaalassa huonetoverikseen uuden tytön Emilian. Tämän kautta hän tutustuu Jooaan, piparmintuista myös pitävään herrasmieheen, joka tuntuu välittävän Lotasta ihan sellaisena kuin tämä on.

Ensin tunsin samaistuvani paljonkin kirjan päähenkilöön (samoja kiinnostuksen kohteita, lukeminen, maalaaminen jne.), mutta päädyin raivostumaan tämän kirjan rakkaustarinan suhteen. Liian nopeasti etenevä... taas kerran.
Ihan kiva kirja jokatapauksessa, jotenkin osa hahmoista vähän epärealistisia ehkä. Ainut asia, mistä ihan vilpittömästi pidin tätä lukiessa oli kaakao ja piparmintut, ne olivat söpöjä yksityiskohtia juonessa.

4 kommenttia:

 1. Pääsisin mäkin Tallinnaan :)) Vaihdokas mullakin on lukulistassa, saisikohan sen kirjastosta?

  ♡: Tuuliviiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti pääset vielä joku kaunis päivä :))
   Juu, minä ainakin sain!

   Poista
 2. Pääsisinpä tarkoitin :))

  VastaaPoista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.