sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Jos en puhu niin höpötänMetsän kiljuntaa
kuulen lintujen juttelua
ymmärrän niitä sanottamia lauseita
ääneen kuiskattujen välissä
Kuulen sinun puheesi
ajatuksissani
metsän hiljaisuuden keskellä
Onko vielä pitkä matka kotiin?

Ja niin se aika vaan vierii ja kierii eteenpäin. Lauantaina käytin miltein 3 h blogin uuden ulkoasun tekemiseen, kiitos Bloggerin, jolla on uhmaikä... Se päätti sitten heittää minut ulos kesken tallennuksen ja muutenkin kiukutteli... Kuulostaako tutulta? :D
Mitäs muuten tykkäätte tästä ulkoasusta? :3 Jotenkin tuli eilen sellainen ole, että miksei voi olla jo kesä ja lämmin ja loma jajaja... lopputuloksena syntyi sitten tälläistä.

Luin tässä tällä viikolla yhden kirjan loppuun ja aloitin toista. Minun kylläkin Olisi pitänyt sen aikaa tehdä koulujuttuja... nääh, kyllä nekin ehti tehdä siinä varttia yli yhdeksän illalla.
Smaragdinvihreä on ihana kirja! Rakastan Rakkaus ei katso aikaa-trilogiaa ♡ Se on mukaansatempaava, upea ja ennenkaikkea hulvaton.
Mutta...

Luettuani tämän viimeisen osan toiseen kertaan... *hautaa kasvot käsiinsä* En todellakaan muistanut tämän olevan jotenkin näin epäuskottava.. kuolemattomuuksia ja ties mitä aikaparadokseja kaikkiin erilaisiin suuntiin! Ei ei. EI.
Muuten...

Tämä on varsin loistava kirja! :3 Pidän paljon tämän kirjan hahmoista, varsinkin yksi pikku demoni on minun mieleeni. Ja aikamatkustus, ah. Se on kyllä mielenkiintoista!

Seuraavaksi minun lukujonossa ovat Häivähdys ja Sudenveli, jotka pitäis saada loppuun vielä tässä jossain vaiheessa. Paras hetki tässä viikonlopussa on ehdottomasti, kun voit vain lukea puolipäivää ja tajuta, että sinulla on vielä kello yhdeltä yöpuku päällä.


6 kommenttia:

 1. Joo se on ihanaa ku viikonloppuna ei tarvii tehä mitään (paitsi siivota, läksyt jnejne) rakkaus ei katso aikaa- trilogiasta vasta eka osa luettu mutta nuo Häivähdys ja Suden veli on molemmat tosi hyviä! :)

  T: Tuulivoima jonka blogger- tili ei toimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on ihanaa... (siivoamista ei lasketa, en kuiteskaan tee sitä kunnolla :D)
   Se eka on varmaan paras :3 Siltä ne vaikuttavat :)

   Poista
 2. TuuliviirI. Kännykän ennustavat syöttö... :/

  VastaaPoista
 3. Rakkaus ei katso aikaa oli kyllä vähän epäuskottava ja ärsyttävä... Mutta hyvä sarja kuitenkin! :)

  VastaaPoista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.