tiistai 12. tammikuuta 2016

Kuvista ja ennustamista

Outoa kuinka joululomalla ei tule tehdyksi oikein mitään, sitten alkaa koulu ja harrastukset niin tapahtuu kaikkea... viikko alkoi minulla kylmästi, lumisesti, mutta hyvin! Kaikki alkoi taas tällä viikolla kerta rysäyksellä :D Entäs teillä?

Maanantaina alkoi kuviskoulu... Wuhuu!! ♡ Loistavaa, sain maalata miltein koko tunnin savityötäni, savisesta kirjanpuolikkaasta nousevaa kättä, jolta kylläkin puuttuu vielä nimi.
Miltein puolitoistatuntia pelkkää saven maalaamista, paratiisin portit aukesivat! Ja se työrauha, olimme välillä täydellisessä hiljaisuudessa. Miksei koulussa voi ikinä olla niin? Ja vaikka välillä minä ja ystäväni ryhdyimmekin pälättämään :D niin siltikin työt edistyivät ja hyvä olo säilyi.

Voin vakuuttaa, ett lopputulos tästä on taas jotain ihan muuta

Kuvispläjäys senkun jatkui heti tiistaiaamuna, kun matikassa oli geometriaa ja heti sen perään kuvataiteen tunti. Tykkään grafiikasta mitä tehtiin... ja piirtelin paperille viimeisimmälläkin tunnilla :) En vain ehtinyt kuvata merenneito piirrostani...

Ja taiteen tekeminen (köh, höpöttäminen) alkoi toisaalla tänäänkin, kun teatterikerhokin alkoi, jes!

"Ennustettiin" postikorteista tämän vuoden tapahtumat. Se oli oikeasti mielenkiintoista! Eli kasasta vanhoja postikortteja otetaan yksi ilman tietoa minkä saa ja sen jälkeen tulkitaan se. Minulle ennustettiin se, että tänä vuonna joku tai minä itse puolustan jotakin itselleni läheistä asiaa/ihmistä. Ja se kyllä käykin elämääni hyvin tällä hetkellä. Seepian värisestä kortista omasta mielestäni välittyi kulunut, vanha, kovia kokenut tunnelma. Vähän epäluuloa ehkä ulkomaailma, mutta luottamusta ja läsnäoloa.

Mä pyysin lumisen joulun, en tammikuuta..

4 kommenttia:

 1. Heippa vaan! Jonkin aikaa olen jo blogiasi seuraillut, nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan. Kiinnostavia mielipiteitä, huomasin paljon samankaltaisuuksia omaankin ajatusmaailmaani! Myös sielunsiskot ovat lähellä sydäntä ;)
  Itsekin olen blogin meinannut perustaa, hitusen uskallusta puuttuu mutta ehkä se siitä jonain päivänä! Kaipaan vaan paikkaa jonne kertoa ylettömän määrän kummallisia mielipiteitäni :D

  Onnea elämään, toivoo kummallinen ihminen ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei :) Hauska kuulla! Ihanaa, että jotakuta tämä blogi pahanen kiinnostaa :D Jaajaah ;)
   Perusta ihmeessä, tulisin mielelläni lueskelemaan! :D
   Sitä samaa sinulle ♡

   Poista
 2. Niin ja arvaappa vaan miten blogiisi päädyin. Sinähän olit Pensievessä joskus? Niin minäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on sielläkin tultu pyörittyä! Oi, hauskaa :D

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.