tiistai 10. marraskuuta 2015

Erilaiset naamiomme

"Vaatii rohkeutta olla erilainen kuin muut, mutta eniten rohkeutta vaatii olla oma itsensä."

Tämä on täysin totta. Erilaisuutta ei saa väheksyä, mutta kuinka moni meistä pyrkii olemaan sellainen löytääkseen oman itsensä?

Koska joskus se erilaisuus ei ole sitä mitä sinä oikeasti olet. Huomasin joskus itse, että yritin olla erilainen, massasta poikkeava. Koin olevani oma itseni - ehkä välillä olinkin. Mutta piilouduin kuitenkin vain liian monen roolin ja naamion taakse.

Sitten jokin napsahti täällä *koputtaa päänuppiaan*

"Älä kätke itseäsi miljoonan naamion alle ihmisten edessä, vaan rakenna yksi naamio, siitä kaikesta mitä rakastat, siitä mitä jo olet.
Ja kun aika on oikea, voit riisua sen rakkaittesi edessä ja olla oma itsesi, ilman naamoita. Silloin tajuat, että se naamio, jota olet pitänyt on se kaikki mitä oikeasti olet."

Minä aion rakentaa tämän naamion.. tarvitsen sitä, koska meistä jokaisella on pienet omat salaisuutemme, omat salaiset unelmamme, jotka tahdomme pitää itsellämme. Niitä varten piiloudumme naamioiden taakse, jotta kukaan ei näkisi vanhoja arpiamme.

On kuitenkin ihmisiä, joille naamiomme ovat läpinäkyviä.

Heitä kutsutaan ystäviksi.

Ystävieni avulla naamiotamme ei tarvitse valaa betonista, ne voivat vain olla häivyttävää meikkiä, jolla ehostamme itseämme. Samalla me kuitenkin valehtelemme itsellemme..

Naamioiden taakse pystyy kadota, mutta niiden taakse ei voi piilottaa itseäsi kokonaan.
Et pysty piiloutumaan itseltäsi, et vaikka rakentaisit kokonaisen kulissin..

Jokaisella meistä on erilaiset naamiot, mutta itsellemme meidän täytyy pystyä riisumaan se. Asettua peilin eteen ja yrittää uskaltaa katsoa totuutta silmiin. Sen tehdessä voimme silti puristaa ystävämme kättä.

"You are special, now and you will always be like that. 'Caus here is no other You."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.