keskiviikko 25. marraskuuta 2015

• Bondia ja Matkijanärhiä •Marraskuu sen kun jaksaa puksuttaa eteenpäin... tässä kasa kuvia tältä kuukaudelta :3
Hassua, että nuo kuvat ovat noinkin raikkailta ja kesäisiä vaikka ulkona on miltein lumi maassa :D Eilenkin aamulla oli lunta maassa, mutta se suli pois :'( Nyyh..

Koulu vie aikaa, sillä maanantaina oli ruotsin koe ja torstaina historiaa... historia on kyllä sinällään mielenkiintoista, mutta lukemisaikaa ei ole loputtomiin :/

Ja sitten viimeistään torstai-iltana pitäisi saada uskonnonprojekti valmiiksi... *huokaus*
Minulla oli joku viisitoista miljoonaa juttua joista piti alkaa puhua - niin niin... mitäköhän ne nyt olivatkaan?

Mieli on poikkoillut ympäriinsä viime aikoina aika paljon ja olen ainakin toissa viikolla ollut vähän kärttyinen ilman kunnon syytä... mutta sitten kun vain pysähtyi hetkeksi hymyilemään niin viileä aamuilma teki taikojaan <3 ja nyt olen pystynyt hymyilemään koko viikon taasHuomasin tässä sunnuntaina, että elokuvat ahdistavat minua. Rakkauselokuvat ovat ihania, mutta toiminta ja räiskintä ei ole minun juttuni. Perjantaina jouduin koulussa katsomaan James Bondia englannin tunnilla... hyyrr... liikaa kaikkea agenttijuttuja ja aseita... *sanoo ihminen, joka rakastaa murhasarjoja*

Tiistaina, kun jatkoimme tämän elokuvan katsomista niin voin todeta sen paranevan loppua kohden :)

Ainut ärsytys oli se, että kysyin kauniista opettajalta, josko voisin lukea englannin kielistä romaania elokuvan sijasta, koska elokuva ahdistaa minua ja koen oppivani paremmin kieltä lukiessani sitä...

"Ei. Te olette itse enimmistöllä valinneet tämän elokuvan katsottavaksi ja en voi myöntää mitään poikkeuslupia."

Minähän en edes äänestänyt Bondia katsottavaksi! Kiitoksia paljon...

Kävin katsomassa kaverini kanssa Nälkäpeli Matkijanärhi Osa 2:en... hyppäsin ilmaan säikähdyksestä vain kerran, onnistuin arvaamaan tärkeimmät juonikuviot ja miltein petyin aivan loppuun, koska muistelin prologin niin erilaiseksi.

Se oli silti hyvä elokuva :D ainoastaan ahdistava tunnelma sodasta ja siitä, että "kuka kuolee seuraavana"-ajatuksesta vähän latistavat katselukokemusta.
Jotenkin väkivaltaa oli liikaa ja vaikka elokuva oli toisaalta koskettava kaikessa kamaluudessaan, jotenkin se jäi vähän pintaraapaisuksi. Kuin elokuvan juoni (ja ne puvut <3) olisi vain hätäisesti kääritty kaiken sen kuoleman ympärille. Se oli toisaalta kaunis, toisaalta kaamea, jännittävä, puhutteleva, mutta silti tämä elokuva jäi vähän kiilumaan nuolen kärjelle, että oliko tämä sittenkin se uskomattoman hyvän trilogian päätösosa?
Herkkuja viime päiviltä :3 Ja alapuolella ikuistettuna se, kun minä pääsen vähän kattailemaan... :D

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia :)

  Ehdin jo raivostua opettajallesi. Siis oikeasti, jos sä vielä luet englanninkielistä kirjaa, josta sä opit paremmin enkkua kuin elokuvasta!! Ja kellään ei ole oikeutta pakottaa toista katsomaan ahdistavaa tai pelottavaa elokuvaa. Sun ei ole pakko katsoa sitä. Kerro sille mun terveiset ja jatka lukemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat :3

   No niin just... mut onneksi se elokuva on nyt jo loppu! Olisin varmaan nostanut pienen kapinan, mutta pelkäsin vähän käytösnumeron puolesta..

   Poista
  2. No numerolla ei pitäisi olla tässä mitään vaikutusta... Opettaja ei voi pakottaa tekemään mitään ahdistavaa, jollei se ahdistava ole enkun koe ;) Mun tekee oikeasti mieli tulla kertomaan sun opettajalle, että se ei voi pakottaa oppilaitaan katsomaan pelottavia elokuvia, siitä voi saada traumoja ja pahoja unia, ja sit ei uskalla enää kieltäytyä myöhemmin. Se voi tehdä saman tempun jollekin vielä herkemmälle abille, kun katsotaan K18-elokuvaa...

   Poista
  3. Ei enkun kokeet oo ahdistavia! :D
   täysin vapaasti vain! Se olis viel kamalampaa...

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.