maanantai 19. lokakuuta 2015

Nyt se syysloma on sitten ohi...

Maanantai... *huokaus* no kaipa sinustakin selvittiin, nyt loma loppui ja minä pakasin koulunpenkille, saaden tietää saaneeni ruotsin saniksesta 10 miinuksen! Jop.Mutta syyslomalla oli kivaa ja mitä kaikkea minä ehdinkään tehdä, muutankin kuin siis käydä leffassa ja jutella ystävien kanssa!Pienenä minua ja yhtä kaveriani kutsuttiin Onneliksi ja Anneliksi, kaverini äidin mukaan näytimme ihan heiltä.

Itse kirjojen ja tuon yllämainitun takia kävin katsomassa viime vuonna sen Onneli ja Anneli talo-elokuvan (kaipa se nyt tuon niminen oli... :D)
Keskiviikkona kävin katsomassa tämän uuden Onnelin ja Annelin...

Pieni pettymys.

En kyllä ollut kohderyhmää, mutta silti. Elokuvassa oli ihania ykstyiskohtia, pari ihan hauskaa hahmoa, mutta juoni oli jotenkin läpikuultava... ja loppu ihmeellinen...
Odotin ehkä enemmän kirjalla uskollista elokuvaa, jotenkin hahmot eivät toimineet ja elokuvan pahis oli - no, itse en pitänyt kirja loppuratkaisusta.

Näyttelijät olivat hyviä minun mielestä ja lapsinäyttelijät suloisia :) mutta itse odotin enemmän.

Vaaksanheimot, nämä elokuvan mini-ihmiset, jotka etsivät Rouva Ruusupuuta (Onnelin ja Annelin talon edellistä omistajaa), jotta tämä herttainen vanha nainen voisi löytää näille kodin. Pettymykseni johtui varmaankin Vaaksanheimoista, itse olisin tehnyt heistä niin erilaisia...

Jos jonkun mielipiteen sanoisin niin:

♥♥♥/♡♡♡♡♡, koska elokuva hyvä, mutta kohdeyleisöä lukuunottamatta elokuvakokemus jäi vähän haaleaksi. Suloinen tarina, vaan itse olisin kertonut sen niin eri tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.