sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Maata mertten välissä ja mitä muuta olen puuhaillut

- Kirjoitan blogia muistoksi, kirjoitan muistoja blogiksi. -
Mitä olenkaan lokakuun alun puuhaillut?

Ollut ulkona kavereiden kanssa, pölöttänyt, huutanut, jutellut, nauranut, haronut hiuksia miettiessäni näytelmää, hyppinyt trampalla ja ollut oma hullu itseni.

Kuinka omituista onkaan miten erilaiseksi muutun eri ihmisten seurassa...Olen juossut pimeässä pakoon naapurin poikia puistossa ja jutellut järkeviä minua nuorempien kanssa, antanut ikäeron haihtua väliltämme ja vinkannut Potterit nykyisen Raunioiden asukkaat luottavaksi.

(Voi älkää kysykö, olen nimennyt kavereitteni kanssa kotitiemme taloja. Itse asun Hotellissa, minua vastapäätä on Yksinäisen unen talo ja tien alkupäässä Rauniot ja Lehtikasa)Olen leikkinyt maata mertten välissä, merta maitten välissä tai kuten sen viimeisimmäksi väänsin niin verta maidon seassa :D

Koska kukaan ei tätä leikkiä tiedä, olemmehan sen itse kehittäneet niin antakaas kuin selitän.
Tätä voi leikkiä vähintään kolmella ihmisellä, hyvä määrä on ehkä jotain 3-6 tai jotain.
Tarvitset kepin ja mieluiten laajan aluen maata, mihin voi helposti piirtää kengällä viivoja :)

Jokainen pelaaja aloittaa piirtämällä oman pienen aloitussaarensa, kepin heittomatkan päähän toisistaan. Se, jolla on keppi aloittaa!

Keppi heitetään jollekkin pelaajalle, joka yrittää sitä joko jalalla tai kädellä osua siihen ja saada sen lentämään kauas.
Mikäli keppiin ei osu, vuoro siirtyy seuraavalle, jos siihen taas osuu jollakin ruumiin osalle ja tippuu sitten mereen pääset valtamaan maata!

Jos keppi putoaa omalle maallesi, joudut tekemään maallesi niemen tai järven!
Asetat toisen jalkasi kepin kohdalle ja toisen maasi rajalle. Kepillä voit vetää niin ison palan maata kuin saat, mutta viivan, jolla yhdistät valloittamasi palan maahasi tulee olla yhtenäinen ja kädet eivät saa valloittaessa olla maassa! Vedät siis vai viivan/ympyrän/puolikkaan ympyrän maahan, jolloin saat isomman maan!
Mikäli jalkasi ei riitä kepiltä omaan maahasi täytyy sinun tehdä saari, joka onnistuu, kun piirrät maahan kuvion yllä mainitulla tavalla.

Jos keppi putoaa toisen maahan, pääset valloittamaan häneltä! :D
Maat saavat yhtyä toisiinsa ja peliin voi keksiä omia yksityiskohtia, kuten kertoa vaikka minkälaisessa maassa asustaa :D

Merta maitten välissä voidaan pelata loputtomiin, mutta kun peli joudutaan lopettamaan voittaja on se, jolla on suurin maa!
Tätä peliä on hauska leikkiä :3 Varsinkin, kun pääset asumaan avaruusolion muotoiseen maahan :DMutta niin, tälläistä puuhailin lauantaina sen lisäksi, että kävin kirjastossa! :)
Ja tein ruokaa :3 Jauheliha kastiketta ja perunoita:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.