torstai 3. syyskuuta 2015

Pakkomielteitä, ihastumisia ja sydänten särkymistä (eli elämäni tv-sarjat)

"I love you Murdoch forver, but I never forget Miss Fisher."

And I love Doctor Who ♡ 'caus Doctor 11th is just amazing. And River Song is something... so beautiful.

Minä kiljun, hypin, miltein itken ja stalkkaan kelloa pakkomielteisesti...
Suomeksi:
Sydämeni on liimattu taas kokoon, kun se yli puolivuotta sitten revittiin riekaleiksi Murdochin murhamysteerejen loppumisen takia. Ja nyt ne taas alkoivat!!!

Mun yli puolen vuoden odotus on palkittu! Saan nähdä taas Julian Ogdenin, Williamin Murdochin ja Emilyn Gracen <3 Nämä hahmot valloittivat sydämeni viime syksynä, kun ystäväni Pearl Clover höpötti jostain ihmeen tv-sarjasta, joka kertoo 1800-luvun lopusta ja viimeisimmät kaudet 1900 alusta.

Ensin ajattelin, että ei vois vähempää kiinnostaa. Sitten katsoin Murdochistä jonkun jakson ihan vain mielenkiinnosta jaaaa... seuraavana päivänä katsoin 6 jaksoa putkeen tätä loistavaa tv-sarjaa!! Rakastuin. Erityisesti sievään Emilyyn, sitten vaaleatukkaiseen niin ihanan määrätietoiseen, viisaaseen ja kauniiseen Juliaan ja lopulta, jopa William Murdoch löysi paikkansa sielustani.

Viimeset puoli vuotta olenkin odottanut, että näkisin 8. kauden ja nyt pääsen näkemään sen! Ja sen perään kaikki aikaisemmatkin kaudet!! Oh my God... <3 En malta odottaa!

"900 years of time and space, I've never met anyone who wasn't important. " -Doctor Who

Viime syksynä katsoin myös Doctor Whota. Vain yhden jakson, kun se tuli sopivasti koulun jälkeen iltapäivisin ja sen jälkeen siitä sarjasta nousi minulle pakkomielle. Rakastuin Doctor yhteentoista ja vielä enemmän rakastuin River Songiin, naiseen, joka tietää Tohtorista niin paljon ja rakastaa tätä vielä enemmän. Osaan edelleen jotain lauseita ulkoa Doctor Whosta.
Doctor Who vain oli jotain, miksi scifi on niin mahtavaa. Se on myös rakkaustarinaa <3 ja ihmissuhteita <3, jotka ovat hyvissä tv-sarjoissa parasta!

Hello Sweetie!
- River Song

Voi miksi sitä ei tule enää tv:eestä...
Osaan ulkoa vielä sen... onko se nyt 7. kauden alun Amy Pondin monologinkin!

Kolmas sarja, jonka takia itkin, kun se loppui on Neiti Fisherin etsivätoimisto. Tämä ihana myös Yleltä tullut ohjelma tuli kesällä. Rakastuin siihen ensisilmäyksellä. Neiti Fisherissä vain oli sitä jotain 20-luvun kepeyttä ja eleganttia tyyliä, joka upposi minuun heti.
Haluan tästä neljännenkin kauden! Ja mieluiten kymmenen siihen vielä päälle... Essie Davis <3 Hän oli ihana näyttelijä :)

Ja tässäkin ohjelmassa oli ihanat kaksi rakkaustarinaa solmittuna murhien keskellä <3 Tahdoin vain saada hermoromahduksen, kun Jackin ja Phyrene Fisherin rakkautarina ei edennyt niin nopeasti...
Haluan katsoa Neiti Fisheriä... onneksi meillä on youtube! Sama juttu pätee Doctor Whon katseluun.

Nämä kolme sarjaa ovat valloittaneet elämäni viimeisimmän vuoden. Ne kaikki kolme ovat ihania ja koska murhista eikä scifistä voi koskaan saada tarpeeksi nämä tulevat pysymään sydämessäni vielä kauan.

Muita sarjoja, joita olen katsonut mielelläni ovat olleet Hinnalla millä hyvänsä, sitten tämä aika uusi Grantchester ja sitten myös nyt, kun tarkemmin mietin... mieleeni nousi yksi tv-sarja, jota olen katsonut jotain vuosia sitten. En muista sen nimeä, mutta päähenkilönä oli joku vaaleatukkainen nainen, joka pääsee johonkin tavarataloon työnskentelemään ja rakastuu paikan johtajaan ja... olisikohan siinä ollut jotain kolmiodraamaakin jossain kohtaa? Se sarja oli ihana! Kertoi myös vanhasta ajasta, mutta en muista mikä sen nimi oli...

Joka tapauksessa tässä on nyt hieman näistä ihanista tv-sarjoista :) Saattuuko kukaan muistamaan tuota tavaratalo-ohjelman nimeä...? :D Se tuli Yleltä varmaan joku yli kolme neljä vuotta vuotta sitten.

Mitäs sarjoja te katsotte?

4 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä liki koko postauksen kanssa :D Ensin tosin pidin Williamista, sitten heti perään Juliasta ja entistä enemmän ja lopuksi sydämeni otti vastaan Emilynkin miltei Julian vertoisena. <3
  Tällä hetkellä en katso muita kuin Murdochia ja Grantchesteria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Koko Murdoch on kyllä ihana <3
   Tiedän ;)

   Poista
  2. Kylllä Doctor Who vielä jatkuu. Uusin kausi on alkamassa jälleen tässä kuussa.

   Ja mikäli saan spoilata, myös River on palaamassa takaisin.

   Poista
  3. Pelastit juuri päiväni! Ihanaa <3

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.