keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Mitä sinä tekisit?

Teimme teatterikerhossa viime tiistaina ihanan mielikuvaharjoituksen :) Tätä oli oikeasti hauska miettiä!

Mitä sinä tekisit, jos kaikki koulutus olisi loppunut nyt? Et pääsisi enää mihinkäänlaiseen kouluun, koko koulua ei olisi enää?

Missä näkisit itsesi nyt?

Entä viiden vuoden päästä?

Entä kymmenen?

Miltein kaikilla muilla meillä teatterissa oli, jotain "luen kirjoja ja silitän kissoja", "elän jääkaapin luona ja siirryn 5 vuoden päästä keittiöstä olohuoneeseen." :D Kaksi ns. järkevintä oli minun ja yhden toisen, joka olisi matkustellut ympäriinsä maailmalla.

Minun:

Nyt?

Olin kotona, kirjottaisin, kuuntelisin musiikkia, piirtäisin ja yrittäisin sivistää itseäni mahdollisimman paljon netin ja kirjojen avulla. Kävelisin metsissä ja kirjottaisin lisää. Pitäisin blogiani ja tekisin mitä huvittaisi, enkä stressaisi mistään!

Viiden vuoden päästä?

Kirjottaisin kirjan, jonka olisin kuvittanut itse. Yrittäisin myös hankkia välillä jotain töitä, sillä opiskelumäärällä mikä minulla on nyt. Ja jos kirjani menestyisi, niin myös suunnittelisin sille jatkoa.

Kymmenen vuoden päästä?

Olisin julkaissut kirjoja, mikäli mahdollista ja käyttänyt aikani kaikkeen ihanaan luovaan työhön. Erityisesti olisin viettänyt suuren osan ajastani ystävieni kanssa. Ja olisin ehkä hankkinut sen kissan.


Tätä oli mielenkiintoista miettiä varsinkin, kun suurin osa otti sen ihan vitsinä :D
Minua kuitenkin kiinnostaa mitä te olisitte tehneet? Jokaisella tämän postauksen lukeneella (tai muuten....) on nyt kirjoitettava tästä blogiinsa, tai vaikka kommentoida tähän tekemisensä! Okei, ei oo todellakaan pakko :D mutta jos huvittaa, niin siitä vaan!

2 kommenttia:

 1. Nyt: Mulla olisi aika samat asiat kuin sullakin :D Lukisin, kirjoittaisin, bloggaisin, tapaisin kavereita, kävelisin metsässä, opiskelisin itse, harrastaisin kaikkea...

  Viiden vuoden päästä: En voisi mennä opiskelemaan??? :"( Yrittäisin hankkia työn kirjailijana, näyttelijänä, historiantutkijana, perustellen että kaikki muutkin ovat ihan yhtä huonoja... Tekisin kaikkea aiempana mainittua.

  Kymmenen vuoden kuluttua: tekisin yllä mainittua ja olisin toivottavasti kivassa työssä ja suhteessa huolimatta opiskelun puutteesta - tai olisin jossain kadun pohjalla...

  Opiskelu alkaa yllättäen kuulostaa ihan kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Sielunsiskot, me olemme niin samanlaisia...
   Ei ei! Et sinä missän kadun pohjalla makaisi!

   Jep... :D

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.