keskiviikko 19. elokuuta 2015

Jotain harrastuksista ja yksi kirjaprojekti

Kohta alkaa Murdoch! Enää muutama viikko!! I h a n a a!!! Olen odottanut Murdohin murhamysteerien alkua yli puoli vuotta... ja se alkaa enää parin viikon päästä!! :) Ihan kohta siis.

Kohta pääsen taas jatkamaan tämän syksyn kirjaprojektiani, eli aion lukea Pikkunaisia englanniksi. Saas nähdä meneekö tässä kuukausi, puoli vuotta vai koko loppu lukuvuosi... Epäilen sellaista muutamaa kuukautta, sillä sivuja tässä on 445 ja en ole vielä ihan ensimmäistä viittä lukenut! Mutta tässä sitä oppii :D Ja joo, aloitan nämä vieraskielisetkirjat tällä tavalla järkevästi jättipitkästä tyttökirjasta, mutta ihan sama xD

Nyt en voi sanoa enää, että kohta alkavat kaikki ohjatut harrastukseni... Ne alkoivat nimittäin tällä viikolla! :) Kuvataidekoulu ja teatterikerho.

Kuviksessa minulla on tänä vuonna grafiikan, keramiikan ja piirrutuksen/maalaus periodit eli kurssit. Ihanaa, koska rakastan keramiikkaa <3 Savityöt ovat vain ihania.
Grafiikalla kuitenkin aloitimme ja kuvan uusimmasta työstäni saatte ensiviikolla, mutta painoimme muovilevylle raaputetusta sekamielikuvituseläimestä prässin avulla 5 vedoksen sarjan. Minun eläimessäni on ihmistä, kissaa ja jotain karhua :D

Kuvataidekoulua olen muutenkin nyt kymmenettä vuotta aloittamassa, mutta viime vuodelta tuttuja löytyi edelleen. Juttu loisti loistavasti ennen tuntia ja tunnilla :D Yksi koulukavereistani sanoi lopettaneensa kuvataidekoulun, koska se kävi liian koulumaiseksi... minusta tämä oli outoa, koska me pölisemme, säädämme, näpräämme puhelimia ja muuta kivaa ihan vapaasti koko ajan kuvataidekoulussa. Että kyllä me aika vapaita olemme... ehkä toisissa ryhmissä on kovempi kuri :D *kohauttaa harteitaan*

Teatterikerhossa me olemme yhtä vapaita. Huudamme toistemme päälle, tappelemme ärsyttävistä lastenohjelmista, keskustelemme syvällisiä ja puuhaamme kaikkea. Sen vapauden takia rakastankin harrastuksiani <3 Ne ovat niin mukavia :)

Sitten tätä ystävyyskeskustelua, jota on käyty tänään koulussa läpi liiaksikin...

Jos joku on ystäväsi, hänen ei tarvitse todistella sitä koko ajan. Ystävyys on ja pysyy, kaveruus muuttuu ja kehittyy, sielunsiskoille ei tarvitse edes puhua sanasta kaveruus, sillä meidät on tehty samasta sielusta, meillä on sama sauvaydin, vain eri puut siinä ympärillä. (okei... kukaan ei vertaa sielunsiskoutta taikasauvoihin xD)

Varsinainen aihe on siis, että kun tyttö ja poika ei voi olla kavereita keskenään. Siis pelkästään kavereita. Mun mielestä ne voi olla kavereita, mutta ei ystäviä, koska ystävyys on minun mielestäni syvempää kaveruutta ja kaveruus sellaista mitä voit olla vaikka luokkalaistesi kanssa, vähän läpän heittoa sun muuta.

2 kommenttia:

 1. Musta taas poika voi olla ystävä, koska omistan itsekin sellaisen :D Harrastuksesi kuulostavat tosi kivoilta, olisi hauska kokeilla keramiikkaa.

  Minä aloitin englanniksi lukemisen The Son of Neptunuksella xD Hyvin se sujuu, varsinkin kun sulle kirja on tuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, jokainen tuntuu olevan tästä erimieltä. Jep, ne ovatkin. Ehkä jossain kurssilla pystyisikin :)

   xD Hyvät aloittelijoille sopivat kirjat valitsemme... :D Niin, Pikkunaiset on kyllä onneksi tuttu :)

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.