keskiviikko 26. elokuuta 2015

Hiken elämää #2

Onko luokassasi muutama hyvin tuntiaktiivinen oppilas?
Tai niitä, jotka lukevat kokeisiin hullunlailla ja saavat numeroksi kymppejä, jolloin heidän keskiarvonsa on päälle yhdeksän?

Ei huolta. Olet törmännyt hikkeihin. Hiket eli toiselta nimeltään hikarit, hikipinkot ja kympin oppilaat ovat yleensä luokkansa parhaita todistuksen saajia. Nämä kouluissa viihtyvät ihmisrodun yksilöt ovat keskittyneitä koulunkäyntiin. Ne viihtyvät oppikirjojensa takana myös vapaa-ajalla, sillä hikkejen yksi yleisimmistä motoista kuuluu:

"Yksi hikkejen ja koulu hikkejen puolesta."

Oppikirjojen ulkoa opettelu on yksi yleisimmitä hikkepiirteistä. Hiket tunnistaa yleensä käytävillä kuuluvista luennoista, vastauksien korjaamisesta ja tarkentamisesta, tunnilla aktiivisesta viittaamisesta ja koulunkäyntiin yli-innokkaasti panostamisesta. Ulkonäön puolesta hiket erottaa yksinkertaisista ja käytännöllisistä vaatteista, hikkejen lähisukulaisilla nörteillä on streotypian mukaisesti silmälasit, jolloinka voidaan myös silmälaseja havaita hikkejen keskuudessa. Mikäli oppilaalla näkyy naamassaan kamalasti meikkiä hän ei yleisimmin ole hikke, jotkut yksilöt voivat kylläkin käyttää ripsiväriä, mutta räikeän punainen huulipuna ei ole hikkejen suosiossa. Hikkejen tunnusmerkkeihin kuuluvat myös kirjakielellä puhuminenen, sillä hiket haluavat olla täydellisiä koulussa.

Ravinto hikeillä ei poikkea muista ihmisistä, mutta ruuan lisäksi niiden pääsääntöiseen ruokavalioon kuuluu myös päivittäinen kirja- tai muu tietoannos, joka kartuttaa hikkejen tietovarastoa.

Jopa hiket voidaan luokitella, sillä on niitä ihmisiä, jotka ovat hikkejä ja puolestaan myös näitä 'luonnostaan koulussa lahjakkaita', jotka sisimmässään yleensä tunnustautuvat hikkeyden palvojiksi.

Hikkeyden palvojiksi nimitetään oppilaita, joille historian kirja on kuin raamattu ja opettaja lähinnä jumalaa. Tiedonpalvojat voidaan sekoittaa myös hiketalismiin, mikäli tieto on koulussa opetettua. Tiedonpalvojat ovat yksi hikkeyden alalahko, jossa tiede ja tieto nousevat enemmän yrittämisen ja osaamisen yläpuolelle.

Tämän pienen tietotekstin perusteella oletan teidän tietävän hieman enemmän hikeistä, näistä jaloista oppijoista, joita tulee kunnioittaa aivan samalla tavalla kuin kaikkia muitakin.

Hikkeys kunniaan!

2 kommenttia:

 1. Esitelmäsi aiheesta "Hiket" oli oikein kattava tietopakkaus lajin tunnusmerkeistä, mieltymyksistä ja luokittelusta. Lisäksi se oli hilpeä kannanotto hikkejen inhimillisyydestä!

  :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :D Repeilin niin pahasti tätä kirjoittaessa...

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.