keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Pieni postaus sydämeni valloittajista

Se tunne, kun joku herättää sinut 7.22, vaikka voisit nukkua vielä tunteja...

Meille tuli tällä viikolla kahdeksi viikoksi enoni koira hoitoon <3 Sellainen pieni sekarotuinen pystykorvainen, joka äsken kyhjötti vieressäni.

Ja sitä ennen tämä "hurja suuri saalistaja" metsästi raksujaan, vaanimalla niitä hiljaa ja sitten... hyökkäämällä niiden kimppuun tassut ojossa :D

Rakastan elämiä, hieman pienempänä kuvittelin jotenkin, että ymmärrän niitä muita paremmin ja tiedän oikeasti miten niiden luottamuksen voittaa. En tiedä oliko siinä mitään todellista, mutta joka tapauksessa pidän eläimistä erityisesti kissoista valtavasti :)
Kissat ovat ihania ja varsinkin kissanpennut <3

Erityisesti on pidä käärmeistä, enkä muista sen tyyppisistä eläimistä. Hyöteisistä ampiaiset, perhoset ja ihan pienet lähes huomaamattomat ötökät ovat ihan kivoja, mutta en hyönteisistäkään niin paljoa pidä.

Lempivillieläimeni on varmaankin jokin kissaeläin...

Tulen eläinten kanssa mielestäni hyvin toimeen, vaikka meillä ei ainuttakaan lemmikkiä ole. Mummillani oli kaksi kissaa, kun olin aivan pieni, mutta ne kuolivat... Jos joku lemmikki minun pitäisi valita se olisi kissa tai koira. En ehkä mitään marsua tai kania haluaisi, vaikka ovat nekin ihania lemmikkejä!

Mikäli minun pitäisi valita yksi inhokkieläin se olisi käärme... en pidä niistä... Käärmeet vain jotenkin ovat niin lipeviä ja hyih. Ajatuskin isosta käärmeestä ihollani aiheuttaa inhon tunteita. En pystyisi olemaan tekemisissä käärmeiden kanssa.

Mutta jos minä olisin eläin olisin luultavasti kissa, silmäni kuulemman näyttävät ihan kissan silmiltä ja rakastan niissä olevaa sisäistä viehkeyttä ja itsevarmuutta, mikä kissoissa on. Ne myös kiehtovat minua, koska ne kulkevat omia teitään ja pitävät huomiosta :D

Ainut huono puoli kissassa olisi, että sitä ei voi ulkoiluttaa kuin koiraa. Pidän nimittäin koiran ulkoiluttamisesta varsinkin kotona, kun metsä on niin lähellä. Tietysti olen kuullut niistäkin kissoista joita ulkoilutetaan, mutta silti.

Joka tapauksessa eläimet ovat ihania ja ne ovat vallanneet sydämestäni ikuisesti yhden osan.
Kuva Palavasta rakkaudesta

4 kommenttia:

 1. Minäkin haluaisin kissan, jos pitäisi valita, kun on ne niin suloisia <3 Mutta en sitten taas jaksaisi hoitaa... En tykkää joistain ötököistä ja suurista käärmeistä, joita onneksi Suomessa ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kissat ovat ihania <3
   Eli samoilla linjoilla mennään :D

   Poista
 2. Kiva kun teit postauksen tästä aiheesta, mä muistaakseni ehotin tätä sulle tai jotain. :D Mut kuitenki, ihana postaus <3 Se enon koira on varmasti ihana. Voisimpa mäkin tulla itä hoitamaan :D Meillä on kissa, ja tosi suloinen tapaus kyllä on kertakaikkiaan :3
  Toivottavasti te saisitte joskus sen kissan jota olet toivonut... Se olis varmasti ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, ehtotit että voisin kirjoittaa vaikka eläimistä.
   Se on suloinen vaikkakin ehkä vähän höpsö...
   :3 Jep! Niin olisi :)

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.