sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kolme kirjaa haaste!

Minut haastettiin nyt tekemään tämä, joten tässä sitä ollaan! Minut näihin harvoihin (lukuisiin) ja erittäin tarkkaan valittuihin (täysin summatikassa haastettuihin) mukaan veti Pearl Clover

Eli tarkoituksena olisi kai valita kolme kirjaa, jotka olen lukenut blogin perustamisen jälkeen ja jotka voisin lukea uudelleenkin. Itse asiassa näistä kirjoista kaksi ensimmäistä olenkin jo näppärästi lukenut ennenkin.

Onneksi luen paljon! Vaikka jotakuta voisi kirjapaljous haitata minusta se on yksin omaa kivaa :) Hyviä kirjojahan ei voi vain olla ikinä liikaa.
Niin niihin itse haastekirjoihin...

1. L. M. Montgomeryn Vihervaaran Anna, koska se on aina yhtä ihana kirja <3

2. Ann Brasharesin Neljä tyttöä ja maagiset farkut, sillä tähän kirjaan en kyllästynyt viimeksikään. Enkä sitä edellisellä kerralla. Enkä ensimmäisellä...

3. Viimeiseksi Cathy Cassidyn Kookoskaramelli, sillä se on ihana kirja. Suklaamuruset ovat kirjasarjana ihania, joten siksi.

Ja koska olen nyt erittäin tuhma tänään en haasta ketään :P Mikäli joku haluaisi haastetuksi ilmoittautukoon kommentteihini!

2 kommenttia:

 1. Ensimmäinen Anna pitäisi kyllä lukea uudelleen :) Siitä on niin pitkä aika kun sen luin ja olin vasta aloittelemassa tyttökirjojen lukemista.
  :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :P Juu se kannattaa lukea uudelleen :) Kirjoista löytää aina jotain uutta

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.