tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tulta, pieni räjähdys ja vähän metsästystä

Eli eilisen tapahtumia. Sen jälkeen, kun olin katsonut tv:eetä ja sotkenut uuden t-paitani tacokastikkeeseen minut häädettiin pikkusiskoni seuraksi ulos.
Kävimme kaupassa (vesimelonijäätelä oli hyvää, etten ehtinyt saada siitä kuvaa...) mutta muista ehdin napata kuvan (ainakin joissain määrin :D)
Tämä puistossa istuskelun jälkeen törmäsin naapureihini, jotka pyysivät minut grillaamaan - vaahtokarkkeja!Muutamat niistä kyllä päätyivät vaahtokarkkejen hautausmaalle (kun niitä paistettiin liikaa ja ne putosivat paistotikuista..) ja osa (poikien) paloi kokonaan mustiksi :D Oikein liekkejen kanssa.. Amerikkalaiset vaahtokarkit paloivat komeasti.
Grillatut vaahtokarkit olivat kyllä ihanan makuisia!!! <3

Vaahtokarkkejen äklöstä olosta johtuen päädyimme heittelemään naapurimme kaulakorua... (Don't ask why) Ja minun tuurillanihan sain heitettyä sen männyn oksalle! Harjalla ja kiivettyämme lasten keinun päälle saimme kaulanauhan alas.

Säätämiset eivät kylläkään tähän loppuneet sillä seuraavaksi meille ehdotettiin lähteä pelastamaan sammakoita naapurimme uima-altaasta. Minä pisimpänä pääsin metsästämään haravalla altaan pohjalle kerääntynyttä vettä ja saimme lopulta pelastettua altaan asukit. 5 sammakkoa siirtyi asustamaan metsään pienen kiljumisen, altaaseen loikkimisen ja haravalla huitomisen jälkeen. Se pienin sammakko oli ehkä 4 senttimetriä pitkä... ja yksi loikkasi haravalta alas takaisin altaaseen, juuri kun olimme sen suurella työllä saaneet sieltä pois.

Tämän jälkeen... räjäytimme yhden cokispullon xD Tai se ei ihan räjähtänyt... Mentoksia cocacolaan ja... se kyllä pulppusi sieltä ulos! Vähän turhankin hyvin sillä kaikki hiilihapot olivat poissa vaikka emme ehtineet edes ravistaa pulloa :D

Illalla leikimme vielä hieman hulavanteilla :D Pääsin pisimmälle (minulla on kyllä pisimmät jalat köh köh) siinä, kun pyöritetään vannetta nilkassa ja juostaan samalla. Se on kivaa (turhauttavaa!) mutta rikoin ensimmäisen yrityksen 20 metrin pääsemällä 67 metriin! :D Mittasimme matkan noin metrin askeleille/loikilla, joten se on n. 67 metriä :DMutta tuollaista kivaa eilen! Palasin sunnuntaina mökiltä, joten kaupungit mukavuudet ovat ihanaa vaihtelua! Juoksevavesi <3 suihku <33
Ennätys, en muuten lukenut eilen kirjoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.