torstai 25. kesäkuuta 2015

Across the Universe Matka alkaa
Kirjan nimi: Across the Universe Matka alkaa
Kirjailija: Beth Revis
Sivumäärä: 399
Kustantaja: Otava

Ihana kirja kaikessa alun kamaluudessaan!
Avaruusalus, rakkautta ja tähdet. Kuitenkin sen kaiken keskellä emme ole me, vaan 100 jäädytettyä ihmistä ja noin. 2000 ihmistä, joiden hallitsijana on Vanhin.

Kaikki muuttuu, kun Amy meidän maapallomme asukki herää 50 vuotta aikaisemmin jäästä. Seuraaja näkee tytön. Hänen punaiset hiukset, vaalea iho, kaikki on erilaista. Varjeluksella kirjan avaruusaluksella on tehtävä saattaa ihmiset uudelle Maa-planeetalle, kullakin on oma tehtävänsä aluksella, jossa on taivaan sijasta teräksinen katto. Kaikki ovat samannäköisiä, ei rotuongelmia, ei  tappeluita, täydellistä. Vai ei?

Pidin tästä kirjasta, se oli jotain hieman uutta.... mielenkiintoinen juoni täynnä yllätyksiä ja rakkaustarinaa, no mikäpä siinä! Ja kirjankansi <3 Miltein täydellistä. Ainut, että yksi lempihahmoistani kuoli... Kirjassa oli kyllä huonoja puolia, tai ei itse kirjassa vaan en pitänyt ollenkaan kirjan maailman joistakin kohdista. Esim. Kaudesta ja kaikesta ehkä hieman epämääräisestä tietämättömyydestä. Eniten minua häiritsi ja toisaalta se teki kirjasta mielenkiintoisen oli se, että kirjassa hullut olivat meille normaaleja ihmisiä ja esim. taiteilijatoita pidettiin aluksella jotenkin pimeinä...

Lainasin mielelläni kirjan toisenkin osan ja sen luen huomisessa lukumaratonissa :)

♥ ♥ ♥ -♥ ♡, 4-/5.

Päähenkilöitä: Amy, Seuraaja, Vanhin, Harley ja Lääkäri
Julkisuuden henkilöitä: Jos kirjan omasta maailmasta lasketaan, niin sitten Ruttovanhin
Kirjakansibingoon: Siluetti

4 kommenttia:

 1. Apua, olen lukenut tämän kirjan varmaan kaksi vuotta sitten, jotenTästä kommentista ei itse Albus Dumbledorekaan tule saamaan selvää, muttq yritetään edes :D Minä itse nautin tästä kirjasta ja muistaakseni tämän lukemisen jälkeen sain vauhdikkaan pukkauksen scifeihin. Näin jälkikäteen ajatellen oli sitä parempilaatuisiakin kirjoja saatavilla, mutta ei tämäkään huono ole. Amystä en pitänyt silloin enkä nytkään. En tiedä miksi, mutta ei vain iskenyt sen tytön persoona. Okei nyt tämä meni ihan turhaksi höpötykseski joten ehkä vain lopetan ja toivotan onnea maratooniin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)
   Kyllä tästä hyvin sai selvää :D
   Minäkin nautin tämän kirjan lukemisesta samoin kuin tuosta toisesta osasta (jota olen jo yli 150 sivua lukenut) Scifikirjat ovat hyviä! Itsekkin luen niitä joskus jos saan käsiini jonkun hyvän :D

   Poista
 2. Meinasin juuri kysyä että onko tää scifiä, mutta vastaus tulikin jo. :D Oon lukenut oikeastaan vain yhden (usko tai älä) scifikirjan joka oli omasta mielestäni harvinaisen huono (voisi lukea sen uudestaan ja katsoa pitääkö mielipide näin vuoden päästä edelleen paikkaansa), jonka jälkeen en ole scifiin koskenut koska luulin, että kaikki scifikirjat ovat yhtä tylsiä ja sellaisia... Ei-niin-mukavia luettavia. :D Tää sun "kirjavinkkaus" tai mikä olikaan sai mut kuitenkin miettimään että pitäisikö tuo lukea, koska toi vaikuttaa mielenkiintoselta. Ja nyt kun olen enemmän tuohon scifi-genreen tutustunut (jotta voin jossain vaiheessa kirjoittaa scifitarinoita itsekin) niin ei se niin pahalta enää vaikuta, ja voisikin olla lukemisen arvoista kamaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä scifikirjat ovat hyviä, ne saattavat tuntua tylsiltä ja blaa blaa kun ovathan ne osittain myös tieteitä ja tulevaisuutta käsittelevää :) Mutta kannattaa lukea!

   Joo nää mun "kirjavinkkaukset" ovat enemmänkin kirjapäiväkirjan pieniä merkintöjä... :D

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.