sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Vähän hamahelmiä ja muuta tekemistä

Viikonlopun tekemisiä :D

Aamulla netissä roikkumista, edellis iltana kirjoitettujen postausten julkaiseminen, normaalia pölöttämistä netissä...
Pikkusiskon kevätjuhla esitys ja vohvelin syöntiä :3

Päivemmällä kaverien kanssa ulkona. Taidetta tehtiin katuliiduilla katuun, samalla kun juostiin tien reunaan joka kolmas sekuntti pakoon autoja. Piirrettiin kukkia (yllätys yllätys) ja kirjotettiin katuun äitienpäivän toivotus :)Ja sitten tämä hamahelmi-innostus-kuulokkeiden-tuunaus. Eli uusien hamahelmien myötä syntyi tälläistä :DTämän värikkään kuulokejohdon lisäksi sain kipeät sormen ja hyvän mielen.
Ja, jos joku ei tiedä miten tämä on mahdollista niin, tähän tarvitaan paljon hamahelmiä, sakset ja tervätkynnet, sillä:
Ensin leikkaat hamahelmiin viillon, seuraavaksi avaat tämän viillon ja pujutat kuulokkeet johdon helmen sisään. Varmuuden vuoksi kannattaa vielä hieman painaa hamahelmeä kiinni, jotta työ ei mene hukkaan ja helmi irtoa kuulokkeesta.

Sitten illalla trampalla hyppimisen ja kärrynpyörä-voltti-sekamelska-temppujen tekemisen jälkeen menin naapureillemme kylään. Lauloimme jollain Singstarin tapaisella jotain lauluja... minä sain laulamisestä arvoasteikolla keksi-universumi/jotain mitä kukaan ei ole saanut toiseksi huonoimman eli kiven.... (en ole kovinkaan musikaalinen ja kappale minulle liian hankala)

Lauloimme mm. Call Me, Hungry Like Wolf, Make Me Wonder, Umbrella ja Bleeding Love.

Että tälläistä tapahtui lauantaina, sunnuntai on äitienpäivä ja itse annoin lahjaksi äidilleni itse tekemän lahjakassin ja kortin :)

Valitettavaa kyllä tämä oli kyllä tarkempi, känykässäni...2 kommenttia:

  1. Se oli kyllä Bleeding Love, ja niin, kaikessa ei voi olla hyvä. Mutta ei se nyt niin kamalalta kuulostanut, ja aina voi harjoitella. Hieno kassi, minä poimin kukkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin.. No nyt se korjattu! Jep. Kiitos, ihanaa kukat ovat <3

      Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.