keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Terveisin Onnellinen

Pöö!Teki mieli kirjoittaa postaus jostain maanantaina ongelma mistä? Peloista, vaatemausta, väreistä, rakkaudesta?
Vastaus: "Kirjoitetaan sitten vähän kaikesta."Ja koska on aina hyvä hetki aloittaa (pöö-sanan lisäksi) Harry Potterille, me aloitamme sitten sillä! Rakastan Harry Pottereita, enkä vain kirjojen takia. Leffat, niistä kirjoitetut fanficcit, Pottereiden maailma, ah se on vain niin ihanaa. Harry Pottereiden takia liityin tähän ihanaan sivustoon, josta olen saanut monia hyviä ystäviä, nauranut paljon, itkenyt ja viettänyt aikaa, pottereiden takia olen nykyään parempi kirjoittaja, luen enemmän ja rakastan yksinkertaisesti kirjoittamista! Erityisesti tämän Potterfanficcin! :)

Miten joku ikinä voisikaan kyllästyä pilviin?


Pottereiden lisäksi rakastan Percy Jacksoneita ja Olymboksen sankareita! Olymboksen veri -> luettavana..
Kukat ovat ihania, samoin ystävät! Olen onnellinen. Piste.
Elämä hymyilee ja Taylor Swift on hyvä laulaja.
I'm happy, but not forever, 'caus life.
Kohta koulu loppu! Summer here I come!

Mistä tietää kesän taatusti olevan tulossa?
Hiuksista, joissa on kukkia!


Nyt olen onnellinen, siitä että sain vihdoin luettavaksi Kookoskaramellin!! Suklaamurusten osa 4.


17 kommenttia:

 1. Oma onnellisuuteni valahti nyt vähäksi aikaa, kun ei jaksaisi siivota tai lähteä kännykkäostoksille. Mutta kai se kohta paranee, ja tänään on ollut yllättävän kiva päivä :) Percy Jackson <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, siivota nyt ehtii myöhemminkin... *vilkaisee sotkuista huonettaan* ja no, hyvä, jos sinulla on ollut sentään kiva päivä! :)
   <3

   Poista
 2. Aww, jotenkin niin suloinen postaus! :3 Suklaamurusista tuli nälkä... *kaivaa karkkipussinsa esiin* xD
  Mäkin voisin tässä kohta postata jotakin. Ainakin sen toisen euroviisupostauksen ja jotain muuta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :3 Kiitoksia! Oletkos lukenut tätä kyseistä sarjaa? *nappaa karkkipussin tyttäreltään ja huudahtaa: "Ei makeaa ennen illallista!"*
   :D Joo! Voin tulla lukemaan! :3

   Poista
 3. Kameli laama laami kaami kebab

  VastaaPoista
 4. Todella hauska postaus saisinko saman suomennettuna?

  VastaaPoista
 5. Olet vitun idiootti ja sekasin olet rumilus ja ilkeä noita syylänaama

  VastaaPoista
 6. Terve kaver olen mubhan velli tukkaahn nykkumisasti olet mukivus tuuppi oikheesti t: mubba velii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia tälläisistä turhista kommenteista... Ilmeisesti teillä ei ole muuta aikaa/tekemistä kuin tulla spämmimään tänne blogikommentteihin, jotenkin vähän säälittävää. Mikäli teillä on jotain järkevää sanottavaa, asiallista palautetta tai muuta soveliasta mielipidettä otan sen mielelläni vastaan! Toisaalta, pääsinpähän nauramaan...

   Poista
 7. Ja mitähän vittua. En varo käyttämästä vahvoja sanoja, sillä nyt kyllä nauran ja aivan helvetisti!
  Kuinka te idiootit voitte olla noin naurettavia ja alennutte itseänne alhaisemmalle tasolle ja koetatte satuttaa Lisaa? Voi vittu oikeasti, jos teidän päässä ei ole mitään muuta ideaa kuin haukkua toista, viatonta joka ei ole tehnyt teille yhtään mitään, ilman syytä, niin voitte saman tien painua häpeämään nurkkaan! Kuinka ala-asteelaiset ensiksikin kiroilee ja alentuu haukkumaan? Kenties ette edes tiedä mitä vittu oikeasti tarkoittaa. Se tarkoittaa naisen alapäätä, ja ilmeisesti teitä kiinnostaa seksi- ja sukupuolielämä kauheasti kun niitä sanoja niin hirveästi käytätte. Vittu ku vituttaa vitun vittu. Kuulostiko kivalta? Ehkä teistä, mutta minusta ei. Hankkikaa järki. Ja kuten Lisa sanoi, jos teillä on jotain JÄRKEVÄÄ sanottavaa niin tulkaa silloin kommentoimaan. Jatkossa jos näen tällaisia samanlaisia haukkumiskommentteja ja naurettavia spämmiviestejä niin minä kirjoitan vielä pidemmän romaanin ja teen teistä oikein postauksen omaan blogiini, ja haha ettepäs edes tiedä mikä blogini on! Joten turha tulla spämmimään mun blogiin, vaikka sen tietäisittekin, sillä mulla on vastaus teille aina valmiina! Turha edes yrittää tulla tänne tai mun blogiin pottuilemaan, sillä se ei kannata. Oikeasti, hankkikaa elämä. Jos te aiotte koulussa kiusata Lisaa (ja olen kuullut että häntä on joskus kiusattukin) niin saatatte tappaa Lisan sisältäpäin. Murennatte pikkuhiljaa pieniä palasia Lisan itsetunnosta, mikäli Lisa ei pysy vahvana. Mutta Lisa pysyy, joten turha edes yrittää.
  Teidän mielestä kiusaaminen ja rumat sanat on hauskoja. Mutta miettikää, jos joku tulisi teille jatkuvasti nauramaan pilkallisesti tai haukkumaan. Eikö se satuttaisi teitä? Miettikää niitä ihmisiä, ketkä eivät koskaan toivu kiusaamisesta vaan masentuvat ja ehkä viiltävät ranteensa auki tai jopa tappavat itsensä. Siitä on kuulkaa leikki kaukana. Nyt se ehkä tuntuu teistä hauskalta pilailulta, mutta jos jatkatte tuollaista ihan tosissanne, niin se voi oikeasti satuttaa vaikka se olisikin teistä hauskaa. Joten lopettakaa tuollainen. Kiusaaminen voi tappaa, näin lyhyesti sanottuna.
  Ja Lisalle sanon: jos tällasta ilmenee täällä blogissa, tai jos sua koulussa kiusataan, niin kerro mulle. Mä kyllä keksin keinon, jolla lopettaa sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hidasta vähän... Musta tuntuu, että nää viestit lähetettiin täysin vitsillä, mutta oikeeta asiaa puhut!! Turha kiroileminen on ärsyttävää ja kiusaaminen syvältä, mutta ihanaa kun puolustit mua tällä tavalla! <3

   Poista
 8. Okei, ehkä kiihdyin hieman liikaa, mutta eivät ainakaan tule toiste ehkä tota tekemään, tai kohtaavat Smaragdittaren raivon. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :D Eriasia tulevatko ollenkaan enää katsomaan näitä kommentteja...

   Poista
 9. Kiitos tuosta vastauksesta satu setä harmi kun en jaksa lukea sitä loppuun asti. On varmaan todella rohkeata ja kovaa uhoa sillä näppäimistöllä.

  VastaaPoista
 10. Näinkin voisi sanoa, anonyymi. Ja on erittäin naurettavaa tulla anonyyminä myöskin sanomaan järjettömiä, kun voisi ihan hyvin kertoa kuka on. Mutta etpä uskalla, haha.

  VastaaPoista
 11. Olen täällä anonyyminä vain, koska minulla ei ole tällä sivustolle käyttäjää enkä jaksa tehdäkkään. Ja muuten Liiz.. Tietää kuka olen. Sinulle se vain ei kuulu mutten halua tietää myöskään kuka sinä olet.

  VastaaPoista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.