torstai 28. toukokuuta 2015

Pink - colour of the love

Love is evething what you need, when life doesn't smile.

Kuvassa minun ja Pearl Cloverin ruusut <3


En ehtinyt julkaista tätä postausta ties kuinka pitkään aikaan, mutta julkaistaan se nyt kumminkin!

Maanantaina tapahtui myös mielenkiintoisia... Viime viikon lopussa luokkalaiseni olivat jostain saaneet tietää ihastukseni henkilöllisyyden. Voitte sitten itse kuvitella mitä siitä seurasi... :D


"Take me into your lov i ng arms. 
Kiss me under the light of a thousand stars
Place your head on my beating heart..."
- Ed Sheeran Thinking Out Loud


Ja sitten niiden välituntien tapahtumiin →
Ensiksi pieni poikalössi tuli kertovaa minulle, että ihastukseni oikeasti pitää minusta. Viisi minuuttia ja ihastukseni tuli kertomaan, että hän ei ole ihastunut minuun.

"I'starting to think one day I'll tell the story of us,
HoI was losing my mind when I saw you here..."
-Taylor Swift Story Of Us


Olisi sydämeni luullut murtuvan, mutta minä vain nyökkäsin. Todiste siitä, että en ole vieläkään kertaakaan rakastunut kunnolla? Vai siitä, että olen tarpeeksi kypsä ihastumaan ja päästämään irti, kun aika on tepposensa? Who knows. Tai ehkä ihastuminen tällä kertaa haaalistui nopeasti.

Rakkaudeksi tätä ei voi kutsua,
ei todellakaan. Ehkä pinkiksi ihastumiseksi, jos siksikään. Rakkaus pysyy, ihastus vaihtuu, tosirakkaus säilyy ja hetken huuma on katoavaa. Ihastuminen on mukavaa, siis kunhan se pysyy kohtuuden nimissä. Se lämmin tunne rinnassasi, rakkaudessa tämä tunne on vain vahvempi. Love- the reason to liveNäiden viisaiden sanojen jälkeen, voisin puhua teille enemmänkin tästä aiheesta, sillä rakkaushan on elämän tarkoitus (ainakin näytelmän "Elämän tarkoitus..." mukaan, jossa oli muuten ihanaa näytellä)

"Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting all that's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess,
It's a love story, baby, just say, "Yes"..."
-Taylor Swift Love Story

Eilen torstaina illalla, kun kävelin ystäväni kanssa eilen yhden puiston ohi, puiston reunamilla oleva poika yritti vakuuttaa minulle, että ihastukseni pitää minusta ja, että en saisi antaa periksi. Jotenkin alkaa pikkuhiljaa mennä maku tästä asiasta...

Mutta mutta, tähän loppuun laitan vielä pari lainausta Viisaat ystäväni-kirjasta, johon olen kirjoittanut parin hahmoni ajatuksia elämästä, sillä nämä ovat rakkaudesta :) Kirjassa on siis valmiita lauseita, jotka voi täydentää haluamallaan tavalla.Lisa Winther:

"Elämän tarkoitus... rakkaus. Piste."
"Sydämeni haluaa... olla rakastettu ikuisesti ♡"

Amy:

"Elämän tarkoitus... rakastaa ja löytää se mistä olet aina unelmoinut."12 kommenttia:

 1. Kyllä hän pitää sinusta!

  VastaaPoista
 2. Hän sanoi pitävänsä sinusta ja ettei myönnä sitä vain, koska muut luokkalaiset painostavat, sekä sen taki että uudessa koulussa ette näkisi paljon.

  VastaaPoista
 3. Ei voi koskaan tietää ;) Mutta (anteeksi nyt lyttään ajatuksesi) se on varmaan vain ihastus, joka menee ohi, kun rakastuminen tapahtuu mielestäni vasta myöhemmällä iällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Ei voikkaan! Et kuule lyttää ajatuksiani yhtään, samalla ajattelukannalla olen kanssasi, mutta ainahan voi unelmoida... :D

   Poista
 4. Aww :3 No mistä sitä tosiaan voi tietää tykkääkö se susta vai ei. Voi olla ettei se uskaltanut sanoa koulussa sulle että tykkää susta. Ehkä se pelkäsi muiden alkavan kiusata tai ilkkua siitä tai muuta vastaavaa. Se ei ole kovin helppoa kertoa ihastuksen kohteelle että tykkää tästä.

  VastaaPoista
 5. Väärin. Elämän tarkoitus on 42.

  http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Vastaus_elämään,_maailmankaikkeuteen_ja_kaikkeen_muuhun_sellaiseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa elämän tarkoitusta ei voida selvittää, sillä se on jokaisella erilainen :D mutta joo...

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.