sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kookoskaramelli (ihana Suklaamurunen)

Kirjan nimi: Kookoskaramelli
Kirjailija: Cathy Cassidy
Sivumäärä: 230 sivua
Kustantaja: WSOY"Perhe on kuin suklaarasia, jonka konvehdeista jää enimmäkseen hyvä maku suuhun, mutta joukkoon mahtuu kummallisiakin sattumia. Minun perheessäni omituisia tapauksia riittää.... ja sitten väitetään, että minä olen se outo. Niin varmaan."

Rakastuin. Kuten olen tehnyt Suklaamurusten aiemmissakin osissa. Rakastan tätä ihanaa kirjasarjaa, oikeasti ihana on juuri oikea sana kuvaamaan tätä sarjaa. Sen erilaiset päähenkilöt, kiinnostavat sisarukset, Suklaamuruset-suklaayritys ja kirjojen teemat. <3

Tämä kirja kertoo Tanberryn sisaruskatraan nuorikosta, eläimiä rakastavasta Cocosta, joka haluaa pelastaa maailman uhanalaiset lajit jättiläispandat ja sun muut. Tyttö haluaa oman ponin, mieluusti Kinuskin ratsastuskoulun puolivillin kauniin hevosen. Coco soittaa viulua ja inhoaa maailman epäoikeudenmukaisuutta ja erityisesti kiusaamista! Pandapipoinen 12-vuotias tyttö inhoaa koulun uutta poikaa äksyä Lawrieta, samoin kuin kaikkia poikia. Mutta kun Cocon lempiponi uhataan myydä alkavat seikkailut, valheiden vyyhdit ja mm. öiset retket autiolle talolle mullistavat tytön elämän kohtalo puuttuu peliin...

Pidän Suklaamurusista suunnattomasti! Ne ovat niin ihania, mutta pistävät ajattelemaan samalla, kun kietovat sinut mukaansa kirjan tapahtumiin. En malta odottaa, että saan lukea kirjasarjan viimeisen osan!

Lempihenkilöni tässä kirjassa oli ehdottamasti Coco. Tässä kirjasarjassa lempihenkilöni, kylläni vaihtuu heti kun olen lukenut uuden kirjan! :D

Kirjassa on siis viisi sisarusta, joiden elämästä kirjasarja kertoo. Eniten pidin Vaahtokarkkitaivaasta, sillä se kirja hurmasi sydämeni! Sarjan ensimmäinen osa on Kirsikkasydän, joka kaikkien pitäisi lukea, sillä sarja vain paranee paranemistaan. Jotenkin Kookoskaramelli tuntui jossain vaiheessa lässähtävän kasaan, mutta nyt kun luin sen se on erinomaisen ihana romaani!!

Tästä perheestä löytää kaikille kaikkea, suklaata, draamakuningatar, kokkojuhlia, vintagevaatteja ja balettia.

Suklaamuruset on kirjasarja, joka kuvaa vain yksi sana - ihana. Siinä on kaikkea, juuri sopivasti niin, että sitä vain toivoisi lukea lisää <3 Sarjaa vain ei voi lukea ilman ajatusta ja sydäntä.

Suosittelen tätä kaikille, joita vähänkään kiinnostaa!! Tämä on mahtava kirjasarja! <3 Yksinkertaisen upea, kaunis, herkkä, yksinkertaisesti I h a n a.Liikaa sanaa ihana, mutta menkööt näin! Suklaamuruset <3 Blogin ulkoasu päivittyi hieman tänään aamulla :) Seuraavaksi postaus Tähtiin kirjoitetusta virheestä!

2 kommenttia:

  1. Oi, se kirja ihan totta oli ihana :) Mun lemppari oli varmaan kirsikkasydän, mutta kaikki oli ihan totta aivan ihania ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Suklaamuruset ovat ihania :) Mä rakastuin siihen Vaahtokarkkitaivaaseen <3 Jep! :)

      Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.