maanantai 20. huhtikuuta 2015

Titanicin katselua ja unisuunnitelmia

Ja taas se viikko pyörähtää käyntiin, this time hyvällä mielellä. (Ai kauhea, nyt tuli tuli heti pyörimään päähän Taylorin Swiftin We Are Never Ever Getting Back Together... This time I'm telling you I'm telling you...)

Eilen katsoin kyynel silmäkulmassa ystäväni kanssa Titanicin ja siitä tarkemman postauksen voitte lukea kaverini Pearl Cloverin blogista täältä
Oma mielipiteeni:
Pidin elokuvasta, mutta jotenkin alku tuntui pikäveteiseltä ennen kuin Rose pääsi kunnolla tämän "uppoamattoma laivan" kyytiin.
Lempikohtaukseni oli ehdottomasti Titanicin varmaan kuuluisin kohtaus, jossa Jack ja Rose nojaavat kaiteeseen Rosen levittäessä kätensä auringon säteiden värittämää taivasta vasten :)
Ja lempihahmoni taisi olla Rose, koska elokuvassa käytetyt vaatteet <3 ja Heart of the Ocean! Rakastuin siihen koruun :D
Elokuvan loppu tuntui jotenkin vain tulvaveden mässäillyltä ja valojen välkehtemiseltä, mutta pidin siitä silti! Koska Titanic on kaikessa kaameudessaan uskottomattoman taidokas ja kaunis elokuva! Ei tylsä!! Kuten jotkut väittävät...
Titanicin takia minulla myös jäi soimaan eilen illalla päähän tämä kiitos yli viisi minuuttia kestävien lopputekstejen, joista ei kuitenkaan ehtinyt lukea kunnolla oikein mitään...

Mutta se, miksi varsinaisesti aloin kirjoittamaan tätä postausta oli se, että alan pitämään tällä ja ensiviikolla unipäiväkirjaa!
Kyllä. Kaikkia kiinnosta varmasti lukea unistani... Ei vaan, ajattelin kirjata uneni muistiin, mikäli ne aamulla muista :D Olen aina halunnut tehdä näin ja nyt tämän blogin kautta minulla ehkä riittää motivaatiota tähän :) Hauskaahan olisi jos joku muukin innostuisi tästä!
Mutta siis kahden seuraavan viikon aikana tavoitteena saada vähintään kaksi uniaiheista postausta tehtyä! :D Toivottavasti en vain näe niin outoja unia kuten aiemmin.

Tähän loppuun kertoisin vielä, että mikäli et ole lukenut viimeisinä kirjapostaustani *mars mars lukemaan se* niin tällä viikolla tavoitteena olisi lukea kirjat:
Hiljaisuus ja Tuletko sisarekseni
Kirjapostaus tulossa kirjasta Omenpuu laulaa :) Tahtoisin myös tietää teidän mielipiteitänne näistä kirjapostauksistani! Ihan vain siltä kannalta, että kannattaakohan minun niitä tehdä, kun niille ei näytä kovinkaan suurta suosiota kasvavan...

4 kommenttia:

 1. Jatka vain postauksia, kommentoin mielelläni, mutta viimeisempiin en oikein keksinyt kirjoitettavaa. Kiva, kun linkkasit blogini :) Minustakin alku oli aika pitkäksi venytetty, samoin loppu, mutta siinä oli tarpeeksi jännitystä ja toimintaa. Minun lempihenkilöni oli taas Jack, koska <3 Itkin ekan kerran juuri mainitsemassasi kohtauksessa :') Ja sama laulu soi minullakin päässä... Jaksatko katsoa uudelleen vappuna? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ahaa, huva joku siis lukee kumminkin niitäkin postauksia :D No, oli pakko linkata sinun kanssasihan minä sen katsoin :3 Mitenkäs minä huomannut sitä itkemistä? ;) Jaksan, kyllä se kestää monta katsomista :)

   Poista
 2. Aww, titanic on ihana elokuva.. Oon katsonut sen vaan kerran, voi kumpa pääsisin teidän kanssa katsomaan sitä vappuna.. :D Mutta liian pitkä välimatka. Voi miksi... Mutta hyvä postaus oli! :) Unipäiväkirja kuulostaa tosi siistiltä, mieti jos näet unta minusta kun tiedät miltä näytän xDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Kiitos! Sehän olisi mielenkiintoista tosiaan xD

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.