sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kukkia, musiikkia ja vettä

Aurinko paistaa, linnut laulavat ja tuulen henkäys leikkii hiuksillani. Kevät on todella ilmassa ja eilen ainakin oli yli 14° lämmintä. Nappasin myös muutaman kuvan kasvavista kukista. Naapureille on niitä piha täynnä, mutta kyllä meiltäkin löytyy muutama kukkanen!

Tajusin äsken, että hetkinen nyt blogissanihan vallitsevat Harry Pottereiden Korpinkynsien värit... (kyllä, täällä ilmoittautuu yksi kunnon Potter-friikki) Sillä nehän ovat sininen ja harmaa. Mutta koska minähän olen ehta korpinkynteläinen ja monet taikaopistoissa olevat hahmoni ovat korpinkynsiläisiä, joten mitäpä noita enää muuttamaan.

Sanoisin itse ainakin pidän tästä ulkoasusta. Entäs te? Pidän tuosta vesitaustasta, koska vesi on ehkä läheisin elementti minulle. Rakastan musiikkia ja uimista, mutta en kyllä uimahalleissa, koska inhoan siellä olevaa klooria ja sitä, että ei ole kunnolla tilaa uida. Rakastan uida mökkini vieressä olevassa järvessä kesällä, kun voin sukellella rauhassa.

"Taivaankappaleena kuu ja elementtinä vesi"

Tuo on jostain horoskoopistani ja se on jäänyt mieleeni. En osaa päättää sopisiko tähän jokin kuva vielä tuohon blogin nimen alle vai ei..

Kuuntelen tässä samalla musiikkia. Haloo Helsinki on ihana, samoin kuin äsken kuuntelemani laulun The Heart Wants What It Wants laulaja Selena Gomez <3

Mutta nyt voisin siirtyä tästä kirjan pariin. Luen tällä hetkellä Veritaika-nimistä kirjaa ja jos vain inspiraatiota riittää kyhään tänään tai huomenna kasaan pari kirjavinkkiä.


Kun aurinko paistoi....

4 kommenttia:

 1. Moi Lix, Alice eli Annika täällä! x3
  Ihana tää sun toka päivitys, ja noita kuvia kattelen mielelläni :D Saisimpa itsekin jossain vaiheessa jotain kuvatuksi, kun vain keksisi mitä. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi kultaseni!
   Kiitoksia, mukava kuulla että tykkäät :D Lähde vaikka metsään kuvaamaan luontoa! Sieltä saa aina ihania kuvia :3

   Poista
 2. Kukat on ihania, ja keväinen metsä <3

  VastaaPoista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.