torstai 23. huhtikuuta 2015

Emily ja River - fiktiivisia idoleitani

I'm in love-postauksessani mainitsin ihastumisen kaltaisista samaistumisista, nyt päätin tehdä niistä postauksen :3 Kenellä ihmisellä ei olisi ollut joskus jotain tv-sarjasta tai kirjasta tälläistä samaistumista, jossa ihailet jotakin ihmistä niin paljon, että alat ottaa jopa vaikutteita esim. hänen puhetyylistään? Niin, harvalla ei ole ollut.

Minulla tv-sarjoista tälläiset samaistumiset tai miksikä näitä nyt voisi kutsua, ihaillut ovat olleet mm. Doctor Whosta River Song ja Murdochin murhamysteereistä Emily Grace. Sittenhän niitä muitakin on ollut, kuten samaistuminen muutamiin erilaisiin kirjanhahmoihin tai elokuviin, esim. Harry Potterissa pidin aivan älyttömästi Luna Lovekivasta, hänen vuoksi alunperinkin kiinnostuin Korpinkynnen tuvasta, mutta niin, niihin ensimmäisiin fiktiivisiin ihaillun kohteisiin!

River Song... Kuin ilmetty yksi hahmoni, Polgara, vaikkakin hieman vanhempana. Ihastuin Riveriin heti ensimmäisen kerran, kuin todella jäin tuijottamaan Doctor Who:ta :D Riverin tukka on vain niin upea!!(terveisin piikkisuorien hiusten omistaja...) ja koko tämän naisen luonne!! Voi... pidin siitä salaperäisyydestä, joka kietoutui hahmon ympärille. Erityisesti rakastuin Riverin huudahduksiin.

"Hello sweetie!"
Ja tähän:
"Shh... Spoilers!"

Ja kun sitten tuijottelin hieman youtubesta noita Doctor Who-aiheisia videoita, niin voinette arvata, miten mielenkiintoni kasvoi. River Song tai pitäisikö sanoa Melody Pond on ihana, kaunis ja samalla niin surullinen hahmo, jonka toivottavasti tulen muistamaan aina <3

Toinen henkilö, jota ihailin oli Emily Grace Murdochista. Otin hänet het lempihahmokseni, kun kaverini välityksellä törmäsin tähän I-ha-naan sarjaan (joka on nyt tauolla!! Niisk..). Pidin myös paljon Juliasta, mutta jotenkin Greorgini Reillyn hahmo sytytti enemmn tunteita, vaikka pidinkin myös paljon sarjan muista hahmoistakin!! Voi kumpa Murdochin alkaisi taas... Samoin Doctor Who!

Nyt tv:eestä ei tule oikein mitään hyvää sarjaa, jota seuraisin, kuten näitä edellä mainittuja. Hinnalla millä hyvänsä on kyllä hyvä, mutta se ei kumminkaan sytytä minua liekkeihin, eikä saa minua itkemään silmiäni päästäni tai odottomaan malttamattomana seuraavaa jaksoa sydän kurkussa.

Vielä viimeisimmäksi laitan tähän lempivideoni Doctor Who:sta ja Murdochista.
Tämä video on yksi ihanimmista Riveriä koskevista videoista:


Ja tämä Murdoch <3

4 kommenttia:

 1. Hihii :3 Mullakin on ollut usein noita fiktiivisiin hahmoihin samaistumisia.. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :3 Kyllähän niitä taitaa lähes kaikilla olla :D

   Poista
 2. Minullakin on ollut fiktiivisiä ihastuksia, on edelleen (joo, et varmaan ole koskaan kuullut niistä...) Juliaa ihailen edelleen, mutta Emily on toiseksi lempihahmoni. Tuo kohta oli ihana <3 Ja toivottavasti Murdoch jatkuu taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole, juu en :D Julia on myös ihana ja niiden vaatteet <3 ja hiukset <3

   Niin... Se saisi jo jatkua!

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.