torstai 15. helmikuuta 2018

hyvä päivä ❤

"Äiti äiti, mä sekotin tänään oranssia!" oli ensimmäinen lause, jonka kuulin, kun tänään astuin sisään kuvataidekoulun ovesta. Lettipäisiä pikkutyttöjä juoksenteli ympäriinsä eteistä ja kaikki tahtoivat vanhempansa katsomaan töitään. Joku suurisilmäinen jopa uskaltautui kysymään, että kuka minä mahdan olla.

Sama nauru, jota olin jo tänään monet kerrat abigaalassa penkkareissa ja koulussa nauranut nousi huulilleni heti. Tänään oli oikeasti hyvä päivä. Sain sovittua itselleni kesätöitä, joita odotan erittäin innolla ja kuvataidekoulun maalaus eteni huimasti.
Hei katsokaas, minuthan kohta tunnistaa tästä. Ja en tiedä, mikä mielentila minulla on menossa taustan kanssa, mutta eiköhän se lähde tästä vielä muotoutumaan. Tärkeintä on prosessi, koska tällä maalauksella on tarkoitus saada mieli kevyeksi vanhoista ihmissuhteista ja luoda katse kohti tulevaa.

Kuinka outoa onkaan, että nyt on jo helmikuu. Ei se kesäkuu ja peruskoulun loppuminen niin kaukana olekaan kuin miltä tuntuu.

Huomenna pääsen katsomaan wanhoja ja sen jälkeen alkaa hiihtoloma. Kuinka ihanaa ❤ Olen todellakin pienen tauon puutteessa. Mitäs suunnitelmia teillä on lomalle?

8 kommenttia:

 1. Oi, miten kiva maalaus! Hiihtolomaa ei varsinaisesti ole, koska se sisältyy lukulomaan, mutta opiskelun vastapainona lähdetään käymään Helsingissä, kun muillakin perheenjäsenillä alkaa loma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Se vielä todellakin keskeneräinen, sillä en ole päässyt kuin vasta kaksi kertaa sitä kunnolla maalaamaan. Onneksi olen varannut sille koko loppukevään kuvataidekouluajan.

   Ai niin sinullahan on lukuloma, lähetän täältä sylillisen motivaatiota ja jaksamista ❤ Pidä hauskaa Helsingissä, tämä on kyllä mukava kaupunki.

   Poista
 2. Ihana postaus, niin valoisa. Kaunis on tuo maalaus. Me lähdemme pistäytymään Tukholman risteilyllä lapsemme ja hänen lapsensa kanssa, eli ioa on tiedossa. Hyvää lomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitos, toivon todella, että se myös kauniilta valmiina näyttää. On aina yhtä mieltä piristävää kuulla kuinka kirjoittaessa ollut tunnelma välittyy sinne asti.

   Hei kuulostaapa hyvältä reissulta! Itse piipahdin Tukholmassa joululomalla, mutta nyt olisi suuntana kylpyläreissu ihan Suomessa :)

   Poista
 3. Upea maalaus! Sun tekstit on myös aina jotenkin niin kauniin koskettavia. Tuli vain sellainen fiilis tästä postauksesta, että maailma on sulle niin auki. Susta voi tulla ihan mitä vain. Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisit juuri pelastaa päiväni tällä kommentilla. Aukihan se tosiaan on ja sille avoinna yritän myös itseni pitää.
   Kiitos samoin <3

   Poista
 4. Niin nätti maalaus, aivan ihana!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ❤ Luulen, että siitä tulee paras, mitä olen tähän asti maalannnut.

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.