lauantai 21. lokakuuta 2017

Alex Vause - u are my secret girlfriend

You know, funny thing about stars. The longer you look at the nightsky the more you can find them.Syyslomani kului kotona peiton alla. Ei huvittanut tehdä mitään järkevää, valvoin myöhään liian monena päivänä. Yhtenä iltana puhuin pitkään ystävän kanssa, se oli aivan ihanaa, mutta muuten - well, sanotaan, että tänä viikkona olen katsonut 2 kautta ja 5 jaksoa Orange is the new black-sarjaa, kiitos Netflixin.
Aloitin tätä joskus aikaisemmin katsomaan, mutta syystä tai toisesta en ikinä päässyt kakkoskautta pidemmälle, nyt olen jo kolmannella. Voi älkää sanoko, että lupasin joskus etten enää tänä vuonna koukuttuisi mihinkään sarjaan, mutta jo Laura Preponin äänen kuuleminen saa perhosia vatsaan.
Torstai tuntui tiistailta ja perjantai vasta torstailta. Ajantaju katosi ja jostain syystä kaipasin mökin takkatulta.
Sosiaalisesta mediasta kumpusi lomakuvia etelän lämmöstä, mutta ensimmäistä kertaa tällä viikolla tunsin itseni puhtaan onnelliseksi, kun lämpötila lähenteli nollaa ja kello oli yhdeksän illalla.
Ja siihen se olo sitten loppuikin. Jotenkin ahdistaa olla tekemättä mitään, koska tiedän olevani pettynyt itseeni jälkeen päin, muttei myöskään huvittaisi tehdä mitään hyödyllistä.

Aloitin vaatekaapin ja huoneen siivouksen, molemmat jäivät puolitiehen. Yritin lähteä ostamaan uutta neuletta syksyä varten, mutta vaatekaupan täyteen ahdatut hyllyt alkoivat ahdistamaan. Kaikki tuntui muoviselta käteen tai sitten tuli sellainen olo, että todellako muka tällaisen tarvitsisin.
Yksi asia, joka saa kyllä hymyilemään ystävien (ja heidän koirien), musiikin, OITNB:n ja teen lisäksi, on kirjoittaminen.

Aloitin kokoamaan vanhoista kirjoituksistani säeromaania ja vaikka en juonellisesti ole kuin vasta puolessa välissä niin minulla on varmempi olo tästä kuin mistään muusta aloittamastani kirjoitusprojektista. Jos tästä ei nyt oikeaa kirjaa tuli - hui kauhea, se on liian pelottava ajatus -, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen, jos pystyn pitelemään vuoden loppuun mennessä editointia vaativaa ehjää raakaversiota.

Se olisi enemmän kuin mitä olen koskaan saanut aikaiseksi.if you are feeling down, buy a couple of new shoes. Or write, go for a walk, listen to your favourite song. And it's okay if you just want to lay down and fill your mind with plot twists of tv-series.

4 kommenttia:

 1. Älä huoli, vaikka loma menikin peiton alla suurimmaksi osaksi! Sehän se on loman tarkoitus, että saa rentoutua ja katsa sitten vaikka niitä sarjoja. Itse rupesin katsomaan Love Islandin 2. kauden jaksoja ja niitä on tullut ahmittua monta kerralla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on onneksi, kiitos. Täytyy kyllä myöntää, että olisin minä voinut huonomminkin aikani käyttää ja rentoutuminen oli kyllä tarpeen <3
   Oih, itse taisin katsoa muutamina päivinä lähemmäs ainakin 6 jaksoa :D

   Poista
 2. Voisi sitä lomansa huonomminkin käyttää ;)
  Joskus on ihana vain uppoutua johonkin mukaansatempaavaan sarjaan. Harrastan tätä itse paljon, koska työvuorot eivät aina anna saumaa iltaisille rentoutumishetkille tv:n edessä. Sitten pidän niitä päiviä, kun en poistu kotisohvalta koko päivänä. Siitä ei kannata potea huonoa omatuntoa, se on hyvin rentouttavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, rentoutuminen on tärkeää!
   Ah, kuulostaa niin täydelliseltä. Pitäisi joskus itsekin kokeilla, mutta aina tuntuu olevan jotain tehtävää.

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.