perjantai 25. elokuuta 2017

Valopilkkuja

Koulutöitä on liikaa.
Kokeita on liikaa.
Olin jo kipeänä.
En tajua fysiikkaa, en jaksa biologian esseitä, englannin sanat ovat yhtäkkiä muuttuneet hankaliksi, saksaa en osaa puhua, matematiikan koe on samana päivänä kuin saksan, pitäisi ehtiä lukea molempiin.. Ihmiset tulevat puhumaan ja tunnen itseni voimattomaksi ongelmien edessä...
Valitusta valitusta valitusta. Anteeksi, johonkin tämäkin pitää purkaa.Mutta vaikka sää tuntuu kylmältä, kengät ovat aamukasteesta märät vasten tummaa ruohikkoa ja koulun lattia tuntuu kovalta, niin elämässä on valopilkkuja, jotka saa hymyilemään ja nauramaan.

Niitä on ihastuksen ajatteleminen, se hymyn leviäminen suupielistä vatsanpohjaan ja koko kehoon.
Niitä on kuviskoulun ihanat ihmiset, jotka on feministejä ja lgbt-kannattajia.
Niitä on ihmiset, jotka on avarakatseisempia kuin vanhempansa. Ehkä meillä on vielä toivoa pelastaa tää maailma niin toisiltamme kuin aikaisempien ihmisten teoilta.

Valopilkkuja on ihmisten kanssa puhelimessa puhuminen, ääneen nauraminen, se kun joku pitää sinulle ovea auki, luottamuksen arvoisena oleminen, ihmisten auttaminen ja kannustaminen, kuunteleminen.


Eilen olin onnellinen hetken aikaa, koska koulumme musikaalin ohjaaja sanoi harkinneensa minua suureen puherooliin. Ei haittaa vaikken sitä roolia ikinä saisikaan, mutta se, että joku minussa näkee potentiaalia sellaiseen rooliin on minulle todella suuri asia.
Kuviskoulussa pääsen ensiviikolla tekemään maalauspohjia ja nyt viikonloppuna menen koululle musikaalia tekemään. (minä onneton, joka en osaa laulaa, mutta näytellä haluan)

Elämästä löytyy välillä ihania asioita, vaikka koulu painaa päälle ja koko ajan korviin tulvii erilaisia masentavia tapahtumia maailmalta.

2 kommenttia:

 1. Oi vihdoin sinulta uusi postaus!
  Hei kauniita kuvia ja kivoja asioita, vaikka koulujuttuihin voin samaistua... Ja hymyn leviäminen koko kehoon, se on se paras tunne. Voin samaistua melkein koko tekstiin oikeastaan. Ihmiset on ihania. Ja varmasti susta olis siihen rooliin, ja upeaa että ohjaaja ajatteli juuri sinua!
  Joo, pointti oli kai se että kiva lukee sun kuulumisia taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, koulukiireet painaa päälle niin kirjottelulle ei ehdi riittää aikaa :(
   Ja valitettavasti ei yhtäkään pääroolia tippunut, mutta neljä sivuroolia sen sijaan :)
   Voi kiitos!

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.