torstai 31. elokuuta 2017

Syksyfiiliksillä

Syksy on tulossa. Rohtuneet huulet, kaulahuivit koulussa viltteinä, punaiset pihlajan marjat ja kirpeät aamut.


Yhä uudelleen minä huomaan, kuinka paljon nautin sinun hymystäsi. Yhä uudelleen minä mietin, kuinka kaikki voisikaan olla toisin.

Kohta on mustaa teetä sitruunalla ja vino pino runokirjoja. Heti, kun vain olisi aikaa ehtiä käydä kirjastossa, aikaa lukea romaaneja, aikaa tehdä muutakin kuin koulutehtäviä. Aikaa tajuta, että parhaansa yrittäminen ei tarkoita itkua, huutoa, stressiä ja loppuun painaltamista.

Löydän sinut lauluista, kasvosi vaeltavat mieleeni ja tapahtumat painuvat mieleeni kaavalla: tästä minun pitää päästä myöhemmin kertomaan sinulle.

Syyskuu on aivan kohta oven takana ja nyt jo minulta tuntuu olevan motivaatio välillä hukassa. Varsinkin, jos oppiaineena on fysiikka.
Jokainen opettaja tuntuu painottavan sitä kuinka nyt ehtii vielä tsempata, jotta pääsee haluamaansa lukioon ja kuinka nyt voi alkaa panostamaan.

Saat minut nukahtamaan hymy huulillani. Saat minut nauramaan, tuntemaan oloni sellaiseksi, mitä on olen kaivannut. Arvostetuksi ja kauniiksi. Ja vaikka en ehkä sitä muistakkaaan sanoa, olet nyt jo tärkeä minulle.

Pitäisi osata päättää seuraavien vuosien tulevaisuudesta. Pitäisi osata päättää huomisesta ja siitä kuinka paljon lukea kunkin aineen kokeeseen.


Mutta ainoastaan haluaisin puhua sinun kanssasi. Sillä myönnettäköön, olet mielenkiintoisempaa seuraa kuin trigonometria tai saksan kielioppi.


6 kommenttia:

 1. Kaunis teksti ja ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
 2. Komppaan ylempiä, kaunis teksti.
  Kiteytit mun mielestä aika hyvin tuon kouluvuoden, jonka varmasti kaikki muistaa. Ensimmäistä kertaa pitäisikin itse alkaa valita, mihin suuntaan tahtoo lähteä kulkemaan. Mistä sen voisi muka tietää??
  Olin itse ihan hukassa ysillä, koulu ei jaksanut enää kiinnostaa ollenkaan vaan elämässä oli muita isoja mullistuksia. Jos voisin jotain sanoa sen aikaiselle Noralle, käskisin keskittymään vähän enemmän siihen koulunkäyntiin :D

  Muista kuitenkin nauttia tulevista uusista tuulista sekä ihanaakin ihanemmasta, melankolisesta mutta romanttisesta syksystä. Kietoudu niihin huiveihin kirpeinä aamuina ja muista juoda paljon teetä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ❤
   Minulla taas tuntuu menevän aivan toiste päin, pikemminkin pitäisi vähän höllätä tätä pänttäämistä ja koulusta stressaamista :D
   Mutta täysin samaa mieltä, miten joku oikeasti voi pistää 15-16-vuotiaan päättämään tulevaisuudestaan?

   Sitä samaa sinulle, ihana <3 Tee pelastaa onneksi.

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.