sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Vain ääni jää


Perjantaihin kuului glitteriäpisamia, kasvoväreillä ystävän kasvoihin sulan maalaamista, koulun aina yhtä onnettoman vappuriehan katsomista (vaikka toisaalta on mukava katsoa kuinka opettajat onnistuvat nolaamaan ja olemaan nolaamatta itseään) ja olin peräti vielä yötä ystävällä samana päivänä.

Olen ihan toivoton nukkumaan vieraissa paikoissa, en pysty valvomaan vaan viimeistään kahdentoista jälkeen alkaa väsyttämään ihan hirveästi, mutta sitten kuitenkin heräsin seitsemän jälkeen..

Leikittiin olevamme tosi terveellisiä ruissipsiemme ja kasvidippiemme kanssa, katsottiin leffaa, mentiin yhdeksän aikoihin ulos kuvailemaan auringonlaskua sillalla, nähtiin kuunsirppi ja lintuaura taivaalla, kuunneltiin musiikkia ja käytiin teatterissa.

Huian alkaa saada fiksun ja sivistyneen vaikutelman tämän blogin kautta. Edellisessä postauksessa kerroin käyneeni taidenäyttelyssä ja nyt - kävin katsomassa Par(r)asvaloissa-musiikkiteatteriryhmän esityksen Vain ääni jää perjantai-iltana. (Ja aivan ensimmäiseksi - miten hauska ja ihana nimi tällä seurueella :D)
Itseasiassa lavalla näkyi tuttuja, vaikka tulinkin esitykseen aika sattuman kautta. Kaverini pyysi katsomaan jotain näytelmään, suostui ja vasta paikan päällä yhdistin ajatuslangat vihdoin ja viimein toisiinsa.

Mutta niin - todella upea esitys❤ Ei mennyt kymppi todellakaan hukkaan.
Upeita nuoria, aivan älyttömän hyviä laulamaan ja kaikki todella todella hyviä. Iski pieni kateus, että miksen minäkin osaa tehdä tuollaista varsinkin, kun osa näyttelijöistä oli nuorempia kuin minä itse.
Olisin voinut katsoa paljon pidempäänkin tätä tarinaa sota-ajan sairaalasta, varsinkin olisi ollut kiehtovaa tietää enemmän joidenkin sivuhahmojen tarinoita tarkemmin.

Yhtä elämystä rikkaampi taas.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja niin kivan kuuloinen esitys! Joskus on hauska esittää terveellistä syömällä ruissipsejä tai muuta vähän terveellisempää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja se todellakin ole koko rahan arvoinen :)
   Jep, saa vähän huijattua itseäänkin siinä sivussa :D

   Poista
 2. Saitkin paljon aikaan perjantain aikana. :) Kuunsirppi näkyi täälläkin.
  Kauniita kuvia ja värejä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onneksi. Nyt vaan olis kaikki koulujutut sitten tehtävänä seuraavaks.. huoh.
   Niin minustakin <3

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.