torstai 9. maaliskuuta 2017

we'll get there eventually

Aika karkaa käsistä, en tänne blogiinkaan ole mitään ehtinyt tuon yhden mielipide-esseekirjoituksen lisäksi nyt maaliskuussa. Tulisipa jo kevät, olet jo aikas paljonkin kyllästynyt tähän lumeen ja kylmyyteen, kun se tietää aina loskaa.. Tekisi mieli jo päästä näkemään krookuksia ja lumikelloja, joinain lämpimänä päivinä pikkulinnut ovat lauleskelleet jo pensaiden oksilla viserrellen. Mutta nyt satoi lumi takaisin maahan.

 


Tällä viikolla on ollut jo ruotsin sanakoe, enkun sanakoe, ruotsin koe, uskonnon koe, toinen englannin sanakoe... En sitten oikeastaan ole muuta ehtinytkään tehdä kuin lukea yhteen kokeeseen ja sen tekemisen jälkeen tajuta, että ai kappas tänään luetaankin sitten tuota ainetta ja oho - mä en ees ookkaan alottanu vielä näiden vuosilukujen opettelua, hups mul olikin myös jotain sanoja opeteltavaksi..

Please, ihan oikeasti. Onneksi ei sentään ole ensiviikoksi ainakaan tiedossa vielä yhtään koetta. Mä oon hikihatussa päntännyt jotain antiikin rooman keisareita ja vuosilukuja (64, 250, 313, 380, 392...) jotka liittyvät jotenkin kristittyjen vainoihin... Jaa ei niitä edes kysytty kokeessa. Koulu osaa kyllä ahmia itselleen aina kiitettävästi vain enemmän ja enemmän ajastani.Mutta on mulla tässä lähiaikoina ollut muutamia hauskoja ja ihania juttujakin! Mut yritettiin yhtenä päivänä joko luultavasti iskea tai sit yks lukiolaispoika oli oikeasti kiinnostunut siitä, mitä kirjaa luin. Sellainen tosi hyväkäytöksinen, mukavan tuntuinen, (oli vielä kaiken lisäksi kuulemman lukenut venäläistä runouttakin) mut auta armias se ihan-vähän-liian-pitkä-hiljaisuus, kun se tajusi minun olevan häntä kaks vuotta nuorempi. Ei jestas - sain niin hyvät naurut siitä itselleni, kun jäin pois bussista :D Tämän siitä saa, kun sattuu hymyilemään tuntemattomille.

Vähän aika sitten Ed Sheeran julkaisi uuden levyn ❤ Yhden kotimatkan koulusta lumihangessa kävelin kuulokkeet korvissa hymysuin, kädessä jonkun meidän luokkalaisen mulle lahjoittamat karkkipussin salmiakit. Oonko ainut ihminen, joka rakastaa salmiakkia yli kaiken? Se on niin hyvää. Kun välillä niin moni väittää sen vain olevan pahanmakuista heidän mielestään.
Ja ne Edin uudet kappaleet ovat aivan ihania, löysin heti omat lempparini ❣


/Niin kaunis ja surullinen kappale💕


/Sanoissa on vaan jotain.


/Sain tästä heti korvamadon :D

4 kommenttia:

 1. Huhhuh, on kyllä paljon kokeita ollut :o Just tuo on niin ärsyttävää, että juuri niitä asioita ei kysytä kokeessa, mitä on päntännyt kaikista eniten. Ja vähän söpö tapahtuma tuo missä poika tuli kysyy mitä kirjaa luet! :D
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Sulla on tosi kiva blogi ja ehdottomasti jään seurailemaan, ja aika paljon on sulla ollut kokeita :(

  http://tuuliannika.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, mut hyvin ne kaikki tais mennä niin oon tyytyväinen :)

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.