torstai 16. maaliskuuta 2017

Torstai tuntuu perjantailta

Hymyilen, koska tunnistan seuraavan kappaleen soittolistalta sen alkusoinnuista. Koska voin kävellä kotiin auringon paisteessa, uskotella itselleni, että nyt on jo kevät, vaikka vieressä ovat vielä hiekasta mustat lumikasat. Koska voin poiketa käymään metsässä ja hengittää.

Joku on tuonut etuoven portailleen ruukun keltaisia narsisseja.Ajattelen, että miksi me tahdotaan tappaa tää planeetta. Miten joku ei voi uskoa ilmastonmuutokseen? Miksi?
Koska se on tässä ja nyt, nämä lumet ja jäätiköt sulavat jo. Mieleen muistuu kuva kyyneleistä, jotka pyyhitään poskelta. Viimeseksi näin sellaisen tänään.

"Ole se muutos jonka tahdot nähtävän", Vaik loppu alkais häämöttää"Kuuntelen tutuiksi tulleita kappaleita, irtohiekka lentää kengän sisään, painaa paljasta nilkkaa. Torstai tuntuu perjantailta. Tekisi mieli letittää jonkun hiuksia, tehdä jonkinlaisen kalanruotoletin niin kuin tänään koulun käytävällä.

4 kommenttia:

 1. Tää ilmastonmuutos homma on ihan sairasta. Tuntuu, että ihmiset ei tekisi asialle mitään ja ettei kukaan uskoisi tähän. Muuten ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on.. ja se on todella surullista, koska jotkut tahtovat siltikin esim. puolustaa yhä fossiilisia polttoaineita, vaikka jo niistä luopuminen olisi niin tärkeätä.

   Kiitti, ihanaa et joku muukin tykkäsi. Mietin nimittäin pitkään, et laitanko noista yhtäkään :)

   Poista
 2. Ihana postaus jälleen kerran ja nättejä kuvia! Onneksi kevät on täällä, vaikka lunta on vielä vaikka muille jakaa...
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ❤
   Jep, olispa jo kunnon kevät ja kesä.

   Poista

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.