maanantai 5. joulukuuta 2016

Rakastuin Rakkaaseen

Eilen illalla pyrytti lunta, kun kävelin kotiin kahdeksan aikaan. Olisi tehnyt mieli tanssia siinä lumisateessa, se suli aamuksikin jo pois. Rakas luontoäiti, lähettäisit tänne nyt kunnolla lunta, tää harmaus alkaa tympiä.

"Täydellinen rakkaus me oltiin kai..."

Haloo Helsingin uusin kappale Rakas on aivan ihanan koukuttavaa kuunneltavaa ja uppoaa tuonne jonnekin sydämen pohjaan lyriikoineen. Koin viikonlopun aikana uudelleenrakastumisen tämän bändin kappaleisiin. Taivas, näiden kuuntelemisesta ei nyt ihan heti taida tullakkaan loppua :D Se hyvä puoli näissä on, että kiitos suomenkielisten sanojen, näiden sanat oppii liiankin nopeasti ulkoata.

Jäävät päähän pyörimään, näistä tulee onnelliseksi.Huomenna olisi itsenäisyyspäivä.. Ja sen takia tänään on vapaata, vaikka ei tästä minilomasta ole minulle varsinaisesti mitään hyötyä. Varsinkin, kun tämä maanantaivapaa täytyy sitten korvata jollain lauantaikoulupäivällä. Miksi?
Mieluummin tulen maanantaina kouluun kuin lusmuilen kotona kännykällä yksinäni ja yritän keksiä jotain järkevää tekemistä. Viikonloppuna on niin inhottavaa raahautua kouluun.

Koulun opettajat ovat kyllä niin ihania ihmisiä, kenen idea oli laittaa 13. perjantaiksi saksan koe? Okei, itseasiassa minun kohdallaneni on oikeasti osunut liuta todella mukavia opettajia.
Päivämäärä vaan lupaa erittäin hyvää koemenestystä.. :D Varsinkin, kun 12. päivä on toinenkin koe.. *huokaus*
Onneksi kohta on joululoma ja nämäkin kokeet ovat tammikuussa. Ei millään jaksaisi opiskella, kun tässä jaksossa koulussa on aika pitkäveteisinä pidettyjä aineita kuten matikkaa ja fysikkaa.
Pitäisi vielä opetella tänään tai huomenna jotain pääkaupunkeja, kun keskiviikkona on Euroopan valtiokoe.Ehkä joku päivä osaisin elää
ehkä joku päivä jaksaisin kurottaa haaveisiin
ehkä joku päivä
kun teen muutakin kuin istun
tuijottaen ulos ikkunasta
kuunnellen musiikkia

ehkä joskus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro minulle toki, mitä ajattelet 💙 Kommentit saavat aina iloiseksi.